OmdömesStalle

  Recensioner Medisera

  Har jag brist på D-vitamin eller kanske järn? Mår mina organ egentligen bra eller tar jag inte hand om dem? Har jag möjligtvis någon könssjukdom eller ska jag strunta i det? Det är frågor man kanske ofta ställer sig själv i vardagen. Och vad ska man göra i dessa situationer, ska man låta det vara eller ska man bita i det sura äpplet och verkligen testa sig? Man kan göra som man vill, men det är många som tror i dag att de måste boka tid på något sjukhus och åka in för att ta några tester. Men så är det inte i dagsläget. I dag har man som privatperson möjligheten att beställa hem olika hemmatester online och sedan testa sig själv eller gå till ett provtagningsställe. Medisera är ett företag där kunden kan beställa ett test online och sedan besöka ett provtagningsställe för att lämna blod.

  Hur fungerar själva testerna om jag väljer att köpa dem via Medisera? Eventuell retur eller till och med reklamation vart ska man vända sig? Det är bara några av alla frågor man kan få svaret på genom att läsa andra personers recensioner

  Mer om företaget Medisera

  Medisera är ett svenskt hälsoföretag som har funnits på marknaden under några års tid. Företagets hemsida fungerar som en nätbutik där kunderna kan gå in och beställa och betala för olika tester och sedan har företaget Medisera olika samarbeten med provtagningsställe i Sverige dit kunderna kan gå och lämna blod för att sedan få svar på sina tester. Medisera är certifierad av Trygg E-handel.

  Detroit: Become Human [PS4] #10 Lets Play med Smutsen

  Vad erbjuder Medisera sina kunder?

  Olika typer av hälsokontroller och blodprov som Medisera erbjuder sina kunder är tex årlig hälsokontroll, blodprov för seniorer, blodprov för kvinnor/män, test om man har brist på vitaminer eller mineraler och så vidare. Efter att kunden har valt valfri kontroll och betalat för den ska hen boka tid för blodprov. Efter att blodprovet är taget så tar det några dagar och sedan kan kunden ligga in med BankID för att se sin journal. För att kunna använda tjänsten som Medisera erbjuder måste kunden vara 18 år eller äldre.

  Medisera erbjuder sina kunder ett nyhetsbrev som de kan prenumerera på för att få information om olika hälsokontroller direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan kunderna kontakta kundtjänsten hos Medisera?

  Företagets kundtjänst kan nås antingen via telefon eller e-post och kundtjänsten är öppen vardagar. Inne på företagets hemsida finns det oftast ställda frågorna besvarade och vid behovet av reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten. Vid reklamation eller annan tvist ska kundtjänsten i första hand kontaktas och då har kunden även skyldigheten att beskriva det möjliga felet på produkten samt att det kan krävas bilder ibland på problemet.

  Har du handlat hos Medisera? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem. Kom ihåg att lägga till information som tex hur kundtjänsten behandlade eventuellt ärende, om beställningar enkelt går att genomföra eller eventuell reklamation.


  Hur man kan corona testa sig själv.

  Medisera
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Medisera

  Din recension

  FAQ

  Är Medisera ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Medisera. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Medisera?

  Medisera är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kosmetika & Personliga Hygienprodukter. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Medisera gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.