OmdömesStalle

  Recensioner Lysman

  I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. På nätet kan man hitta mat till hela familjen, inredning och prylar, leksaker till både barn och husdjur samt vitvaror och utemöbler. Det är smidigt att man nuförtiden kan hitta allt online eftersom man då slipper ta sig till fysiska butiker, man behöver aldrig anpassa sig till några öppettider samt att man kan sitta bekvämt hemma i soffan eller i sängen och shoppa dygnet runt. Vissa nätbutiker har valt att ha ett sortiment där de erbjuder en viss typ av produkt, och endast produkter som är liknande. Medans andra nätbutiker är ute efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom alla olika kategorier. Lysman är ett företag som är verksamma i bland annat Sverige och de erbjuder sina kunder lampor och belysning via nätet.

  Är produkterna värda sitt pris hos Lysman? Är kvalitén bra på produkterna eller kommer de att gå sönder genast? Hur är det med returer, är de smidiga att göra om det skulle behövas? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Mer information om Lysman

  Lysman är ett företag som levererar sina produkter till sina kunder runt om i Skandinavien. Företaget erbjuder sina kunder olika sorters lampor samt att de kan hjälpa sina kunder att hjälpa dem att spara energi. Personen som grundade företaget hade redan innan erfarenhet inom branschen och i dag har de funnits i flera års tid.

  Mat-och pysselbloggaren Madame Edith berättar hur hon får pengar tillbaka på allt hon handlar

  Vad erbjuder Lysman sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika kategorier som tex utebelysning, innebelysning, ljuskällor, EL osv. Vet man exakt vad det är som man är ute efter så kan man genast använda sig av sökfunktionen för att hitta just de produkterna. Lysman erbjuder även sina kunder en topplista där man kan se de populäraste produkterna samt att de erbjuder olika tips och guider om man är osäker på vilka lampor man ska välja. Lysman levereras sina produkter till Sverige, Finland och Norge och är det inom Sverige så kommer de att levereras med Postnord. Gör man en beställning på hemsidan som är mer än 499 kr så kommer det inte att tillkomma någon fraktkostnad, men i annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 69 kr. Skulle man beställa något på hemsidan och sedan få hem det och känna sig missnöjd så har man upp till 14 dagar på sig att returnera de produkterna. Då måste produkten vara i oskadat skick och i originalförpackningen.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Lysman?

  Man kan komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att antigen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan man kontaktar dem man kan läsa igenom all information och alla villkor som finns inne på hemsidan.

  Har du någon erfarenhet av Lysman? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  En video från företaget Lysman.

  Lysman
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  4
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  4
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  6
  Leverans
  rating
  4

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Bluff flretag

  Blufföretag som bryter mot egna regler och konsumentköplagen. Vägrar följa ARNs rekommendationer. Passa er för detta företag

  Av: Mats 12-12-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4
  rating

  Skriv din egen recension om Lysman

  Din recension

  FAQ

  Är Lysman ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Lysman. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 4/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Lysman?

  Lysman är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lysman gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.