Lux-Case

Alla recensioner

Lux-Case

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

S
Sylvia Johnsson
Jättenöjd, snyggt fodral o mycket snabb leverans. Toppen!Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  mobilfodral

  Jättenöjd, snyggt fodral o mycket snabb leverans. Toppen!


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Lux-Case

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Lux-Case är en hemsida och ett företag där man kan införskaffa sig skal till mobiltelefoner och andra tillbehör till mobiler och surfplattor.

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företaget Lux-Case? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om företaget Lux-Case
Företaget är grundat och lanserat eftersom de ville erbjuda sina kunder möjligheten att köpa mobilskal och andra tillbehör online. Företaget har ett sortiment där det ingår mer än 150 000 mobilskal och fodral till mobiltelefoner från flera olika märken och modeller. Alla produkter som företaget säljer och som man kan se på hemsidan finns redan i lager så att leveranstiderna inte blir så långa. 

Vad erbjuder Lux-Case sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom flera olika kategorier eller så kan man se de populära produkterna inne på hemsida för att se om man hittar något man gillar. Alla beställningar som görs via hemsidan kommer att levereras med Postnord och den vanliga leveranstiden är mellan 1 och 5 dagar. Skulle det vara så att man får hem produkten och sedan känner sig missnöjd över den av någon orsak så har man upp till 30 dagar på sig att lämna tillbaka produkten och sedan få pengarna tillbaka för sitt köp. För att returen ska bli godkänd så måste produkten vara i oförändrat skick från och med att du tog emot den. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Lux-Case?
Har man några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att sedan läsa igenom alla villkor och all informationsom finns där. Skulle man vilja komma i kontakt med kundtjänsten kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta kundtjänsten för att sedan gå vidare med ärendet. 

Har du någon erfarenhet av Lux-Case? Om ja, skriv då en egen recension


Hur man kan skapa sina egna mobilskal.