OmdömesStalle

  Recensioner Linea

  I dagsläget kan man handla allting online, det har så gott som ingen skillnad vad det än är som man behöver eftersom alltid finns på nätet. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper ta sig till en fysisk butik, man behöver inte anpassa sig utgående från några öppettider samt att man kan handla dygnet runt. Varje dag tillkommer det allt fler nätbutiker och allt fler människor väljer att handla online istället för i fysiska butiker. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkt och säljer endast produkter inom den kategorin, medans andra nätbutiker har valt att erbjuda sina kunder ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Linea är en nätbutik som är verksamma i flera olika länder och de erbjuder sina kunder heminredning via internet.

  Är produkterna värda sitt pris hos Linea? Är kvaliteten bra på produkterna eller kommer de att gå sönder inom första månades användning? Det är frågor man inte kan veta svaret på utan att ha någon erfarenhet av företaget. Så därför är det bra att läsa andra personers recensioner eftersom de redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer information om Linea

  Linea är ett företag som säljer heminredning via nätet till flera olika länder. Hos dem man kan hitta olika sorters inredning som tex gardiner och påslakan men även dekorativa produkter som tex kuddar, bordslampor och hyllor och bord.

  E-handel: Ta betalt på nätet? Vi hjälper dig!

  Vad erbjuder Linea sina kunder?

  Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier som man kan kolla igenom, några av dessa kategorier är tex bad, hushåll, möbler, bädd, gardiner och så vidare. Vet man vad det är som man är ute efter så kan man även genast använda sig av sökfunktionen inne på hemsidan. När man ska handla via hemsidan och man kommer till själva betalningen så kan man välja mellan att betala på faktura, via internetbanken, direkt via kreditkortet eller så kan man välja att betala på delbetalning samt via Swish. Den normala leveranstiden då man gör en beställning är mellan 2 till 4 vardagar, men det kan ta längre om det är under en högsäsong eller liknande. Om man gör en beställning på mer än 599 kr så kommer frakten att vara gratis så länge produkterna man köper har samma leveransvillkor som normalleverans. Köper man större produkter som tex möbler och mattor så kan det tillkomma en extra fraktavgift. Man kan även välj att få paketet hemlevererat men det kommer att kosta 99 kr. Skulle man beställa en produkt från företaget och sedan känna sig missnöjd över den så har man upp till 14 dagar på sig att göra en retur.

  Hur kan man nå kundtjänsten hos Linea?

  Skulle man vilja komma i kontakt med företagets kundtjänst så kan man göra det genom att antingen fylla i ett kontaktformulär som finns inne på hemsidan, eller så kan man ringa dem eller skicka e-post.

  Har du handlat hos Linea någon gång? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  Tips på hur man ska inreda sitt vardagsrum.

  Linea
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Mycket nöjd!

  Supernöjd med allt från bemötande till varorna (SÅ fina gardiner!) och leveranstiden! Återkommer definitivt fler gånger!

  Av: Cecilia 16-01-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om Linea

  Din recension

  FAQ

  Är Linea ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Linea. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Linea?

  Linea är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Linea gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.