Lastbryggan

Alla recensioner

Lastbryggan

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Buyersclub

Buyersclub

0 recensioner

Idag är det lättare än någonsin att handla produkter och tjänster. Ingen skillnad var man befinner sig så läng...

Logo Oliver & Eva

Oliver & Eva

0 recensioner

Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skil...

Logo Mshop

Mshop

0 recensioner

Att handla via internet och e-handel blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. D...

Logo Intima

Intima

0 recensioner

Allt som man kan tänka sig finns i dag att köpa online. Det har ingen skillnad om det handlar om möbler, vitvaror, kläder eller...

Lastbryggan

Nätbutiker och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment med alla produkter man kan tänka sig. Lastbryggan är en nätbutik som säljer sexleksaker. 

Om jag väljer att handla hos Lastbryggan, är då kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer info om Lastbryggan
Företaget som har funnits i Sverige sedan 1992 då det lanserades och grundades. Under 1994 lanserades företagets e-handel samt att de även driver fysisk butik. Det jobbar flera personer på företaget där de har hand om lagerhantering, kundtjänst och andra administrativa uppgifter. Inne på företagets hemsida finns det även olika guider som kunderna kan ta del av för att tex få hjälp med skötsel av produkterna och även en problemguide

Vad erbjuder företaget Lastbryggan sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det en sökfunktion som kunderna kan använda sig av för att hitta de produkter de är ute efter. Det finns även olika produktkategorier med flera underkategorier. För att få handla via hemsida måste man vara 18 år gammal eller ha målmans tillstånd. Oberoende hur stor eller liten beställning kunderna väljer att göra så läggs det till en fraktavgift på 49 kr på beställningen. Den vanliga leveranstiden är 1 – 3 arbetsdagar efter att företaget har mottagit kundens beställning. Priserna som är synliga på hemsidan är inklusive moms och de är skrivna i svenska kronor. 14 dagar har kunderna på sig att göra en retur om de känner för det. För att returen ska bli godkänd så måste produkten vara oanvänd och i originalskick. 

Hur kan kundtjänsten nås hos Lastbryggan?
Kunderna kan komma i kontakt med kundtjänsten hos Lastbryggan genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Men innan kunderna kontaktar kundtjänsten kan de inne på företagets hemsida gå in och läsa på fliken ”FAQ” där de oftast ställda frågorna finns besvarade. Skulle kunden vara i behovet att lämna in en reklamation ska hen börja med att kontakta företagets kundtjänst. 

Har du någon erfarenhet av företaget Lastbryggan? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om deras leveranstider, eventuella returer eller reklamationer samt hur kvaliteten på produkterna var. 


Tips om man skulle vilja starta egen e-handel.