OmdömesStalle

  Recensioner Klingel

  Om man i dagsläget är sugen på att förnya sin garderob är man inte ens tvungen att ta sig till en fysisk butik, trängas och prova en massa kläder. I dag kan man i lugn och ro sitta hemma i soffan och upptäcka alla kläder och stilar som finns i ett online sortiment. Hos klädbutiker online kan man verkligen hitta något för alla, oberoende vad man har för stil, storlek eller vilken ålder man är i. Det är även väldigt smidigt att handla online eftersom man kan sitta hemma, efter några dagar hämta ut de nya kläderna och om det var något som man inte gillade eller som inte passade så behöver man bara skicka tillbaka det plagget. Ett företag som säljer kläder online, i Sverige men även i andra delar av Norden är Klingel.

  Hur är storlekarna om man beställer hos Klingel? Hur länge tar leveransen och hur ska jag ta mig åt om jag vill returnera någon produkt? Det är frågor man kan få svar på genom att läsa andra personers recensioner som redan har någon erfarenhet av företaget i fråga.

  Mer information om Klingel

  Klingel är ett företag som har funnits i Sverige sedan 15 år tillbaka. Klingel är en nätbutik som i största hand erbjuder sina kunder kläder och mode, men de har även ett sortiment bestående av köksprylar och andra tillbehör. Klingel är ett e-handelsföretag och har därför ingen fysisk butik.

  Klingande - Jubel (Official Video HD)

  Vad erbjuder Klingel sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man läsa igenom olika kategorier som tex dam, herr, skor, hem, hushåll etc. Om man vet exakt vad man är ute efter kan man genast använda sig av sökfunktionen för att hitta just den produkten. Klingel har även sin egen broschyr som de skickar ut med jämna mellanrum och om man hittar något man gillar i den kan man söka upp plagget på hemsidan genom att fylla i produktens artikelnummer. Den ordinarie leveranstiden när man gör en beställning via företagets hemsida är 5–7 arbetsdagar, men det kan förlängas om det är en intensiv period gällande beställningar. Alla paket levereras med DHL, men om man vill göra en retur kommer paketet att returneras med Postnord. Paketet kommer att levereras till valfritt ombud och efter det har man 14 dagar på sig att hämta ut paketet, annars kommer företaget att hamna debitera en avgift på 150 kronor från dig som kund.

  Företaget har ett eget nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om olika erbjudanden och kampanjer direkt till inkorgen på e-posten.

  Hur kan man komma i kontakt med Klingel?

  Klingel har en ”FAQ” på sin hemsida där de oftast ställda frågorna finns, där kan man gå in och läsa om man har några frågor eller funderingar. Företaget har även en storleksguide på sin hemsida om det är storleken på plaggen man är osäker över. Om man vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man antingen göra det via e-post eller på telefon.

  Har du handlat hos Klingel? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.


  Plagg man bör ha i garderoben.

  Klingel
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Jeans

  Tack för en bra vara som passade perfekt, jättenöjd*********
  Anita

  Av: Anita Gattson Engman07-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om Klingel

  Din recension

  FAQ

  Är Klingel ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Klingel. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Klingel?

  Klingel är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode, Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Klingel gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.