Illustrerad Vetenskap

Alla recensioner

Illustrerad Vetenskap

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo GamesDeal
GamesDeal
0 recensioner

Med dagens online butiker medföljer en massa olika fördelar. En fördel är att man enkelt kan jämföra priser på ...

Logo Tidningsbutiken
Tidningsbutiken
0 recensioner

Sociala medier och internet överlag blir allt mer populärt för varje dag som går, eftersom man kan få precis allt gjort ...

Logo Conrad
Conrad
0 recensioner

I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handl...

Logo Tidnings Magasinet
Tidnings Magasinet
0 recensioner

Även fast hela världen och allting har blivit så digitalt och internetbaserat så tycker väldigt många personer &au...

Illustrerad Vetenskap

Tidningar, det är något som har funnits under väldigt lång tid, men i många fall håller det på att dö ut på grund av internet och möjligheten att läsa och lära sig saker online. Men det finns även många som ännu idag har ett stort intresse och finner charmen i att faktiskt läsa en fysisk tidning och inte hela tiden sitta med mobilen eller plattan. När det kommer till tidningar så finns såklart vanliga nyhetstidningar i alla städer. Det finns även tidningar som är skapade för underhåll samt att de är lärorika. Man kan läsa tidningar om mat och träning, bilar och båtar och givetvis historia. Illustrerad Vetenskap är en av de tidningar som handlar om historiska underverk, men även framtiden och alla lösningar som kommer med den. 

Om jag väljer att börja prenumerera på Illustrerad Vetenskap, kommer jag då endast att få hem den fysiska kopian eller kommer jag även att få tillgång till den digitala kopian? Kan jag avbryta min prenumeration när som helst eller är jag bunden till tidningen från första början? Läs andra personers tankar och erfarenheter om Illustrerad Vetenskap inne hos oss här på OmdömesStälle. 

Om Illustrerad Vetenskap
Illustrerad Vetenskap är en tidskrift som grundades och lanserades under 1984. Bonnier är det företaget som alltid har och ännu idag ger ut tidningen och huvudredaktionen ligger i Köpenhamn i Danmark. I dagsläget ges tidningen ut i 15 länder och chefredaktör för tidningen har sedan 2013 varit Sebastian Relster. 

Tidningen är som nästan alla tidningar och fungerar som en prenumeration där en användare betalar och sedan får hem ett visst nummer av tidningen under en viss tid. Det är även möjligt för personer att inne på Illustrerad´s hemsida ge bort en tidning till någon. 

Det som Illustrerad Vetenskap erbjuder
Prenumerationen kan påbörjas direkt via hemsidan och i prenumerationen får prenumeranten tillgång till den fysiska tidningen men även tillgång till appen där tidningen kan läsas digitalt. Då en prenumeration ska påbörjas så finns det olika alternativ att välja mellan och det varierar t.ex. i priset men med vissa alternativ så kan kunden även få med någon typ av fysisk produkt. Den fysiska tidningen levereras alltid direkt hem till kundens brevlåda och prenumerationen fungerar som en tillsvidareprenumeration där kunden själv kan välja när hen vill avsluta den. 

Från och med att kunden har fått hem sin tidningen så har hen inom 14 dagar möjligheten att ångra sig och lämna tillbaka tidningen. Men då ska tidningen vara i obruten förpackning. För att göra en retur ska kundtjänsten kontaktas och det kan göras via telefon eller mejl. 

Åsikter om Illustrerad Vetenskap
Har du läst eller kanske haft en prenumeration på Illustrerad Vetenskap? Kan inte du då berätta om du tycker att innehållet i tidningen är värt att betala för, om du tyckte om själva systemet med en digital kopia eller inte och även annat som du kanske känner att du skulle vilja dela med dig av. 

Här på OmdömesStälle är det gratis att lämna en recensioner och det vi gör är att vi samlar pålitliga och ärliga recensioner. 


Varför det är så hälsosamt att läsa.