Illustrerad Vetenskap

12 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.8 för Illustrerad Vetenskap kommer från 12 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Illustrerad Vetenskap:

TrustPilot (12)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Illustrerad Vetenskap är en populär och lärorik tidskrift som erbjuder fantastiska artiklar och vackra bilder om forskningsvärlden. Den har en pålitlig leverans och en bra prenumerationstjänst med både papperstidning och digital tillgång. Dock har vissa kvalitetsproblem med produkter från Kina och önskemål om mer djuplodande artiklar. Kundservicen är fantastisk med härlig hjälp och stöd, trots vissa leveransmissförstånd. Trots vissa kritikpunkter, såsom brist på balans i framställningen och för mycket text på webbplatsen, uppmuntras prenumeration för de fantastiska och aktuella artiklarna om vetenskap. En tydlig returpolicy ger flexibilitet och trygghet för kunderna. Sammantaget får Illustrerad Vetenskap höga betyg med enkel vardaglig information om vetenskap och forskningsvärlden. (78%)

Produkt

“Många bra och intressanta artiklar”

“Mycket intressant innehåll”

“Dålig app-feedbackshantering”

“Intressant tidning att läsa”

“Många fina artiklar”

“Mycket varierande”

“Intressant och hoppfullt med ny teknik”

“Jättenöjd med tidningen”

“Ärliga artiklar”

“Hög kvalitet efter alla år”

“Trovärdig tidskrift”

“Korta och bra artiklar”

“Många olika, blandade artiklar och inslag”

“Tvingas in i tillsvidareprenumeration”

👍 138   👎 45

Illustrerad Vetenskap är en fantastisk produkt med många fördelar. Den ger läsaren möjlighet att lära sig nya saker på ett lättsmält och lättläst sätt. Tidningen erbjuder fantastiska artiklar och vackra bilder som tar upp spännande ämnen inom forskningsvärlden. Möjligheten att ha en prenumeration ger tillgång till både papperstidning och digital tidning, vilket är mycket positivt. Många läsare uppskattar även att fotografer och journalister är skickliga och att layouten är inspirerande. Dock har vissa fått skräpprodukter från Kina som ny prenumerant, vilket drar ner helhetsintrycket. Det finns också önskemål om att tidningen ska vara mer seriös och djuplodande i vissa artiklar. Generellt sett får Illustrerad Vetenskap höga betyg med enkel vardaglig information om vetenskapliga ämnen och många intressanta artiklar. (73%)

Leverans

👍 9   👎 11

Illustrerad Vetenskap erbjuder bra prenumerationsmöjligheter med både papperstidning och digital tillgång. Dock får nya prenumeranter kvalitetslösa produkter från Kina vilket drar ner helhetsupplevelsen. Leveransen är dock pålitlig och snabb. Trots kvalitetsproblemen med produkterna från Kina, innehåller tidningen intressant och utbildande innehåll varje månad. Tyvärr kan det förekomma problem med att få första numret i tid. Generellt sett är Illustrerad Vetenskap perfekt för alla med intresse för vetenskap och forskning. (33%)

Kundtjänst

“Bra kundservice”

“Inget intresse för kunderna”

“Bristande engagemang från företaget”

“Jättenöjd med tidningen”

“Lärande läsning”

“Pålitlig källa”

“Tvingas in i tillsvidareprenumeration”

👍 14   👎 7

Illustrerad Vetenskap har en fantastisk kundservice och support, vilket uppskattas av många kunder (83%). De erbjuder härlig hjälp och stöd (100%), men det har förekommit en del missförstånd angående leveranser som behövt rättas till (50%). Sammantaget är tidningen perfekt för alla som är intresserade av naturvetenskap och vill lära sig mer (100%).

Kommunikation

“Många bra och intressanta artiklar”

“Mycket intressant innehåll”

“Inget intresse för kunderna”

“Dålig app-feedbackshantering”

“Bristande engagemang från företaget”

“Intressant och hoppfullt med ny teknik”

“Jättenöjd med tidningen”

“Ärliga artiklar”

“Inte mycket information”

“Trovärdig tidskrift”

“Korta och bra artiklar”

“Många olika, blandade artiklar och inslag”

“Tvingas in i tillsvidareprenumeration”

👍 94   👎 27

Illustrerad Vetenskap verkar vara en populär tidskrift med spännande och vackra bilder samt intressanta artiklar om forskningsvärlden. Trots detta verkar det finnas kritik kring bristen på balans i framställningen av olika argument och en viss okritisk inställning till vissa hypoteser, vilket kan påverka trovärdigheten hos vissa läsare. (70%)

Webbplats

“Många bra och intressanta artiklar”

“Intressant tidning att läsa”

“Inte mycket information”

👍 33   👎 10

Illustrerad Vetenskap har fantastiska och inspirerande artiklar med många bilder som breddar perspektiven. Många användare tycker att det är lärorikt och intressant att läsa varje månad, även om vissa önskar mer seriösa och djuplodande artiklar. Tidningen har ett bra upplägg som gör att artiklarna inte blir tunga att läsa, men vissa recensenter anser att det finns för mycket text att tröska igenom. Trots detta, uppmuntrar många andra att prenumerera på grund av de fantastiska och aktuella artiklarna om forskning och vetenskap. (63%)

Returpolicy

👍 0   👎 1

Illustrerad Vetenskap har en tydlig returpolicy som ger kunderna möjlighet att avsluta sin prenumeration när som helst, vilket ger flexibilitet och trygghet för kunderna (90%). Återbetalning erbjuds endast för outnyttjade delar av prenumerationen, vilket kan vara en nackdel för vissa kunder som önskar återbetalning för hela beloppet (70%). Kunden kan enkelt kontakta kundtjänst för att avsluta prenumerationen och få mer information om återbetalningsprocessen (85%). Overall, Illustrerad Vetenskap's return policy offers flexibility and transparency for customers (80%).


Om Illustrerad Vetenskap

Illustrerad Vetenskap är en tidskrift grundad år 1984 av företaget Bonnier. Huvudredaktionen är belägen i Köpenhamn i Danmark och tidningen ges ut i 15 länder. Tidningen erbjuder en blandning av historiska underverk, framtidsvisioner och lösningar relaterade till vetenskap. Prenumeranter av tidningen får tillgång till både den fysiska och digitala versionen av tidningen. Tidningen levereras direkt till prenumerantens brevlåda och prenumerationen kan avslutas när som helst. Kunden har 14 dagar på sig att ångra sitt köp och returnera tidningen i obruten förpackning.


Kontaktinformation

🌐 prenumeration.illvet.seKategorier

Tjänster | Postningstjänster