OmdömesStalle

  Recensioner Home-Tex

  Att handla online

  är något som nästan alla av oss gör. Det går så smidigt att göra det eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider samt att utbudet oftast är större online och det kan även ofta vara så att det är mycket billigare att handla online. Det finns väldigt många olika nätbutiker att välja mellan där ute. Vissa nätbutiker har valt att fokusera på en viss typ av produkt och säljer därför endast sådana produkter, medans andra nätbutiker försöker ha ett så stort utbud som möjligt och säljer därför så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Home-Tex är ett företag som kommer från Danmark och de erbjuder sina kunder täcken, kuddar och madrasser via deras hemsida.

  Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos Home-Tex? Hur är det med alla returer och reklamationer om jag känner mig missnöjd med någon produkt? Är produkterna värda sitt pris hos företaget? Det är bara några av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner, oberoende om man har en positiv eller negativ erfarenhet av något företag.

  Mer information om företaget Home-tex

  Företaget är verksamma genom att vara specialiserade på hemtextil. Företaget har Danmarks största urval av sängkläder och de har mer än 600 olika täcken i sitt lager. De erbjuder produkter som är anpassade för vintern samt sommaren och de har produkter till personer i alla åldrar. Företaget har funnits på marknaden i 15 år och på senare år har det tagit in produkter som tex dekorföremål, hantverk, nallebjörnar och så vidare i sitt sortiment.

  Vad erbjuder Home-Tex sina kunder?

  Inne på företagets hemsida så finns det olika kategorier man kan kolla igenom, samt att man kan se vilka produkter som är helt nya för sortimentet samt vilka produkter som är de populäraste bland andra kunder. När det kommer till betalningen då man gör en beställning så kan man välja mellan att betala med kort eller direktbetalning via internetbanken. Alla produkter som man köper från företaget så skickas från deras lager i Danmark, man kan beställa till många olika länder och om man väljer att beställa till Sverige så kommer fraktkostnaden att vara 49 kr. Skulle man få hem någon produkt från företaget som man sedan känner sig missnöjd med så kan man returnera den produkten. För att returen ska kunna bli godkänd så måste produkten vara i oförändrat skick.

  Hur kan man komma i kontakt med kundtjänsten hos Home-Tex?

  Är det så att man har några frågor eller funderingar så kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att läsa igenom alla villkor och information. Skulle det vara så att man inte hittade svaret på sin fråga eller om man ändå vill kontakta kundtjänsten så kan man göra det genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem.

  Har du handlat hos Home-Tex? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget.


  Vad man ska tänka på då man städar i sovrummet.

  Återbäring på allt du handlar med MyBonus appen

  Home-Tex
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  5.6
  50% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  7
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  7
  Leverans
  rating
  6

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Bra köp, vilseledande prissättning

  Köpte två täcken med fyllning av myskanddun för 1299kr/ st. Fantastiskt skönt och bra täcke till priset som än så länge håller bra kvalitet.
  Leveransen fungerade som förväntat och jag har egentligen bara positiv kritik att komma med vad det gäller själva köpet.

  Det som gör att betyget inte blir en femma, är att företaget vilseleder kunderna med sina minst sagt märkliga prissättningar.
  Min beställning gjordes i December 2020 med väldigt kraftig rabatt. Dock är denna rabatt en ren lögn, då priset varit detsamma från då, fram till idag.
  Detta får mig bara att undra över hur länge en rabatt egentligen får kallas för rabatt, innan det övergår till att bli ett ordinarie pris. Detta gäller väldigt många av deras produkter.

  Jag anser detta övertramp är stort nog för att förlora två stjärnor från betyget.

  Av: Mattias Ljungqvist25-05-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  8
  rating

  Fruktansvärt hantering av returer

  Fruktansvärt hantering av returer! Har haft svårigheter men bolaget hela vägen, första beställningen- fick ingen info om leverans, mina varor skickades tillbaks. Andra beställningen-en av varorna blev fel skickat. Insåg även att jag ville skicka tillbaks en av produkterna inom 14 dagar där jag har fortfarande ångerrätt. Skickade tillbaks varur med retussedel som jag fick av Home-tex. Har nu kontaktat de varför det finns ingen återbetalning på mitt konto. Deras svar är att de kan inte hitta paket om jag inte lämna över info om tracking nummer på deras paket! Så fanatisk att man försöker lägga ansvar på ett konsument kring returer för att inte betala tillbaks pengar. Fantastiskt affär, nu har de både varan och mina pengar, det enda jag får är dumma kommentarer från kundtjänsten. Rådet- köp era varor någon annanstans, detta är inte värd det. Kommer aldrig att handla från Home-tex igen, andra bolag är mycket bättre på att hantera helheten.

  Av: Alexandra12-04-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3
  rating

  Skriv din egen recension om Home-Tex

  Din recension

  FAQ

  Är Home-Tex ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Home-Tex. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 5.6/10, med 50% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Home-Tex?

  Home-Tex är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Home-Tex gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.