Haypp

Alla recensioner

Haypp

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Pen Store

Pen Store

1 recensioner

Välkommen till företaget som är vassast på pennor och konstnärsprodukter. Detta företag heter Pen Store och hos dem ...

Logo MyTrendyPhone

MyTrendyPhone

1 recensioner

Mytrendyphone är företaget som kommer att vara din pålitliga partner inom e-handeln av mobiltillbehör. Mytrendyphone är e...

Haypp

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt heller. Det är smidigt att handla online eftersom man slipper anpassa sig till några öppettider vilket även betyder att man kan handla dygnet runt. Utbudet online är nästan oändligt stort och man kan verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig. Många tycker även om att handla online eftersom de då kan sitta hemma bekvämt och shoppa med antingen mobilen eller datorn utan att ens lämna soffan eller sängen. Vissa nätbutiker har valt att specialisera sig på en viss produkttyp eller kategori, medans andra nätbutiker har valt att ha ett sortiment där man kan hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig. Haypp är ett företag och en nätbutik som erbjuder sina kunder tobaksfria produkter online.   

Är produkterna av bra kvalitet och är de värda sitt pris hos företag som tex Haypp? Är kundtjänsten smidig att komma i kontakt med och är det enkelt att returnera en produkt om man känner behovet av det? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan hitta svaret på i andra personers recensioner. Det är alltid bra att skriva recensioner oberoende om man har några positiva eller negativa tankar och åsikter om ett företag. 

Mer information om Haypp
Företaget är grundat och lanserat eftersom de ville erbjuda sina kunder marknadens största utbud av tobaksfria nikotinprodukter online. Företaget är inte endast verksamma online utan även i andra länder runt om i Norden och Europa. 

Vad erbjuder Haypp sina kunder?
Inne på företagets hemsida kan man kolla igenom olika produktkategorier. Men om man vet vad det är som man är ute efter så kan man använda sig av sökfunktionen samt att man kan se vilka produkter som för tillfället erbjuds till billigare priser. När man gör en beställning på hemsidan kommer sedan produkterna att komma hem direkt till brevlådan. Det kommer att ta 2–5 arbetsdagar för dig att få hem paketet och det är Postnord som har hand om alla leveranser. Om man gör en beställning för mer än 99 kr så kommer frakten att vara gratis, i annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad som man kan se innan man genomför beställningen. 

Haypp har även ett nyhetsbrev som man kan prenumerera på för att få information om kommande kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Hur kan man komma i kontakt med Haypp?
Om man har några frågor eller funderingar till företaget kan man komma i kontakt med eras kundtjänst antingen via e-post eller så kan man fylla i ett kontaktformulär som finns på hemsidan. Men innan man kontaktar dem kan man alltid läsa igenom all information och alla villkor som finns på hemsidan, då kanske man hittar svaret på sin fråga. Skulle man vilja lämna in en reklamation ska man börja med att kontakta företaget. 

Har du någon erfarenhet av Haypp? om ja, skriv då gärna en egen recension


Test på olika snussorter.