OmdömesStalle

  Recensioner Guldfynd

  Om Guldfynd

  Guldfynd är en svensk butikskedja som säljer smycken, företaget grundades år 1951. Guldfynd är idag marknadsledande inom smycken och guldsmedsvaror i Sverige. Företaget ingår i koncernen Iduna Ab som sysselsätter ca 1 150 anställda och butiksförsäljningen uppgår till ca 1,3 Mdr. Guldfynd har 118 butiker runt om i Sverige och finns på cirka 60 olika orter samt att de har en webbshop. Guldfynd erbjuder produkter till bra kvalitet och till rätt pris.

  Vad erbjuder Guldfynd?

  Hos Guldfynd kan du hitta det mesta inom smyckesväg, halsband, örhängen, bröllops/förlovningsringar och både för herr och dam. Företagets hemsida är lättnavigerad och tydlig att använda, du hittar snabbt och smidigt vad du är ute efter och de nuvarande rabatterna är väldigt tydliga och lätta att ta del av. På hemsida kan du kolla på produkter utgående från varumärken eller andra kategorier. Du kan läsa igenom vad Guldfynd har arbetat med för kampanjer och du kan även kolla in det senast som kommit in hos dem. Guldfynd erbjuder inte bara smycken utan även andra accessoarer och smyckes putsmedel. Har du slut på idéer men vill hitta ett nytt smycke till dig själv eller till någon du tycker om kan du läsa igenom ”bloggarnas val”. Där kommer det upp vilka kända personer som Guldfynd har samarbetat med och vilka smycken de vill tipsa om. Är du osäker på vilken storlek du ska ha på tex ringar har Guldfynd en väldigt tydlig guide på hemsidan hur du ska mäta vilken storlek som kommer passa bäst, känner du dig ändå osäker efter att du kollat guide kan du bara gå in i en fysisk Guldfynd affär för att prova olika storlekar. Oavsett vad du handlar hos Guldfynd får du alltid ett års garanti när det gäller tillverknings- och materialfel, dock kommer inte garantin att täcka slitage, skada genom olyckshändelse eller vårdslöst hanterande.

  Oavsett hur mycket du handlar hos Guldfynd tillkommer det alltid en fraktkostnad på 39kr. Om du ska köpa en present till någon och vill ha den inslagen kommer det även att tillkomma 29kr per vara som du vill ha inslagen. Guldfynd erbjuder 30 dagars öppet köp och om du köpt varan kontant kan du välja om du vill ha tillbaka pengarna eller välja en ny vara. Om du har köpt varan med bankkort eller med ett presentkort kommer återbetalningen att ske på samma sätt som vid köpet.

  Ta kontakt med Guldfynd?

  Om du märker något fel på en ny vara du just köpt ska du genast kontakta någon utav Guldfynds butiker och berätta vad som är fel. Spara alltid kvittot på ditt köp eftersom det kommer att behövas om du ska göra en reklamation senare. Om du har några frågor om något kan du alltid kontakta Guldfynd antingen via mejl eller på telefon, har du vägarna förbi kan du även gå in i någon utav deras affärer för att ställa din fråga.

  Har du handlat på Guldfynd?

  Har du handlat något via Guldfynd? Berätta då om företaget och hur nöjd du var i en egen recension.

  En gammal reklamfilm från Guldfynd.

  Guldfynd
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  5.6
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  8
  Tjänst
  rating
  6
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  6

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  prissättning på ringar

  Jag skulle nog inte handla på guldfynd igen. Deras priser på guld är så dyra och om du väljer att sälja vidare så får du bara 10 procent av priset du betalade för. Mina ringar som var vigsel och förlovningsringar blev slitna snabbt. En ring som jag köpte för 8000 kr får jag 9000 för om jag väljer att sälja. Känner mig lurad. Jag köpte även ett guldhalsband som jag valde sen att lämna tillbaka men då var säljaren arg och undrade varför hela tiden. Jag har rätt att lämna tillbaka om jag har kvitto och fortfarande öppetköp!

  Av: lina27-09-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  5.5
  rating

  Skriv din egen recension om Guldfynd

  Din recension

  FAQ

  Är Guldfynd ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Guldfynd. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 5.6/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Guldfynd?

  Guldfynd är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Mode. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Guldfynd gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.