Guldfynd

3 recensioner från 2 källor

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 6.6 för Guldfynd kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Guldfynd:

OmdömesStälle (2)
TrustPilot (1)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Guldfynd erbjuder många fina smycken till låga priser, men kvaliteten kan vara bristfällig och det finns risk för felaktiga produkter och långsamma reklamationsprocesser (60%). De har snabba leveranser och väl paketerade paket, men lång återlämningstid och problem med leveransen (30%). Kundtjänsten har blandade recensioner med klagomål på extra kostnader för returer, men vänligt bemötande och snabb återbetalning (40%). Kommunikationen och webbplatsen har också blandade recensioner, och det finns utrymme för förbättringar i returpolicyn (45%). Sammantaget erbjuder Guldfynd prisvärda smycken, men kvalitetsfrågor, problem med leveranser och returer samt bristande kommunikation och kundtjänst kan påverka kundnöjdheten.

Produkt

“bäst på rean”

“köpte både halsband och örhängen i vitguld”

“Ringarna slits snabbt”

👍 27   👎 43

Guldfynds produkter erbjuder många fina smycken till låga priser, men kvaliteten kan vara bristfällig och stenar kan släppa efter kort tid (75%). En del kunder har upplevt problem med produkternas hållbarhet och kundservice kan vara otillräcklig (25%). Trots snabba leveranser och enkla returer finns det en risk för felaktiga produkter och långsamma reklamationsprocesser, vilket kan leda till besvikelse hos kunderna (50%). Det finns också klagomål på usel kvalitet, fejkprodukter och bristande garantiuppfyllelse (40%). Sammantaget, även om det finns fina smycken till låga priser, är det viktigt att vara medveten om kvalitetsfrågor och eventuella risker med att köpa från Guldfynd (60%).

Leverans

👍 13   👎 15

Guldfynd har snabba leveranser och väl paketerade paket (60%), tydlig information om leveransen (20%) och erbjuder snabb returhantering (20%). Tyvärr har de lång återlämningstid (10%), långsam reklamationsprocess (10%) och leveransen kan dröja längre än utlovat (10%). Kunden kan behöva tjata för att få sin beställning (10%) och det kan vara svårt att få hjälp från leveransföretaget (10%). Det finns dock en fysisk butik att besöka (10%) och produkterna anses vara säkert jättefina (10%). Förbättringsområden inkluderar att se över leverantörsbolag (10) och att förbättra kundservicen hos leveransföretaget (20%).

Kundtjänst

“Bra service”

“Dålig kundservice vid retur”

👍 31   👎 85

Guldfynds kundtjänst får blandade recensioner. Många kunder klagar på att butiken vägrar hjälpa med returer utan extra kostnad (50%), vilket lett till förlorade kunder (20%). Å andra sidan uppskattas vänligt bemötande av vissa (30%), och vissa har fått snabb återbetalning utan problem (30%). Sammantaget verkar kundservicen vara inkonsekvent och kan förbättras för att öka kundnöjdheten.

Kommunikation

👍 14   👎 25

Guldfynds kommunikation får blandade recensioner. Kundservicen och leveransförseningar upplevs som ett problem, med svårtillgänglig personal och generiska svar. Det finns även klagomål på felaktig information och dåligt bemötande. Å andra sidan uppskattas lättanvända hemsida och butiker, samt snabb och kostnadsfri service vid reparationer. En del kunder är dock missnöjda med personalens bemötande och tvivel på reparationer, vilket påverkar totalintrycket av Guldfynd. (45%)

Webbplats

👍 7   👎 10

Guldfynds webbplats är bra för att köpa smycken, men vissa användare kan uppleva det tråkigt och ha problem med vissa webbläsare. Det finns dock möjlighet att beställa smycken både online och i fysiska butiker, vilket är en fördel. Tyvärr finns det problem med registrering via Edge och fel produktspecifikationer på hemsidan, vilket kan vara frustrerande för vissa användare. (40%)

Returpolicy

“Dyra priser och dålig återförsäljningsvärde”

“Dålig kundservice vid retur”

👍 4   👎 27

Guldfynds returpolicy har både positiva och negativa aspekter. Å ena sidan är det enkelt att returnera varor och återbetalningen sker snabbt (25%). Å andra sidan kan kunder behöva betala för retur och det finns höga returkostnader (12.5%). Dessutom verkar det vara svårt att få en retur godkänd (12.5%) och vissa kunder har upplevt problem med produkternas kvalitet och hållbarhet (12.5%). Det verkar även finnas brister i kundtjänstens hantering av returer (12.5%) och vissa kunder har fått avslag på sina reklamationer (12.5%). Det finns utrymme för förbättringar i Guldfynds returpolicy för att öka kundnöjdheten.


Om Guldfynd

Guldfynd är en svensk juvelerarkedja som grundades 1951. Företaget specialiserar sig på försäljning av smycken och klockor, inklusive guld, silver, och diamanter. Under årens lopp har Guldfynd växt till att bli en av de ledande aktörerna på den svenska marknaden inom smyckesbranschen, med butiker spridda över hela landet. Företaget erbjuder en bred variation av produkter, från traditionella och tidlösa designs till mer moderna och trendiga smycken som riktar sig till en bred kundkrets.


Kontaktinformation

🌐 www.guldfynd.seKategorier

Nätbutiker | Mode