OmdömesStalle

  Recensioner Global Tools

  Vad har husbyggare, rörmontör eller till exempel elektriker gemensamt? Jo, alla använder verktyg och olika sorters redskap. Verktygen som används måste vara av relativt hög kvalitet, om dom inte är det kan det leda till fel i konstruktionen eller i värsta fall till olyckor. Det kan dessutom vara väldigt irriterande om ett nytt verktyg går sönder innan man knappt hunnit pröva det. Dessa billigt producerade verktyg kan vara mer än tillräckligt för hemmabruk, men när det gäller proffsbranschen och dessa verktyg så kan det leda till en katastrof. Vill man ha en ny skruvmejsel för att kunna installera den nya taklampan man nyss köpte så är detta inget problem. Billigt producerade verktyg hittas överallt, till och med i matbutiker. Men jobbar man inom byggnadsbranschen finns det inga genvägar när det gäller pris på verktyg. Var hittar man dessa verktyg? Jo, bland annat hos företag som endast säljer verktyg. Dessa sorters företag erbjuder oftast ett bredare sortiment än vad den lokala matbutiken gör. En del av dessa företag finns också på internet, (i vissa fall endast på internet). Har man en dator eller smart telefon är det inget problem få tag i ett sådant företag. Globaltools.se är ett av dessa företag, låter detta intressant så fortsätt läs iså fall.

  Om Globaltools

  Grundat år 2010 i Danmark men år 2015 öppnade de även nätsidan som också är riktat till svenska kunder. På deras hemsida går dom efter dessa ledord: trygghet, tillit, kvalitet och rådgivning, med hjälp av dessa ord växer företaget än idag. Företaget har det största urvalet av maskiner, men likaså verktyg inom Skandinavien.

  Globaltools

  Vad erbjuder Globaltools?

  Ett brett sortiment av verktyg, maskiner och säkerhetsutrustning. Driver man ett stort företag inom bygg, VVS, elinstallationer eller har en verkstad, då finns det verktyg för just det. För de som också bara behöver rejäla verktyg för att till exempel kunna bygga sin terrass så är detta inget undantag. De erbjuder rejäla produkter från väl utvalda leverantörer. Men de försöker också att hålla kvaliteten hög ihop med att hålla priserna låga. Globaltools är certifierad trygg e-handel. Detta certifikat betyder att man kan vara säker på att man inte blir lurad.

  Jag har en fråga till Globaltools, hur får jag kontakt?

  Då kan man gå in på deras hemsida för att ta först leta reda på sitt svar. Hittade man inte sitt svar så kan man kontakta Globaltools genom telefon, 0410 – 88 02 05 eller via email, info@globaltools.se. Vill man läsa mer om köpvillkor, frakt och leverans eller om hur ångerrätten och reklamationer fungerar så kan man hitta detta på deras hemsida under kategorin ”Information”.

  Med den dominerande e - handeln kommer det nackdelar. Företag som har en nätbutik är oftast riktiga, men tyvärr finns det också företag som säljer produkter och/eller tjänster som inte är riktiga. Genom att skriva en recension om ett företag man handlat med, delar man med sig erfarenhet och hjälper därefter andra att bestämma sig om företag är värt deras tid. Så skriv gärna en recension. En sak måste man hålla, och det är att recensionen man skriver ska vara riktig.


  Global Tools
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  säkerhetsutrustning

  Jätte snälla och mycket hjälpsam personal. Prissättning är helt okay. Hemleverans gick snabbt.

  Av: Dorothee Sachs26-03-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  10
  rating

  Skriv din egen recension om Global Tools

  Din recension

  FAQ

  Är Global Tools ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Global Tools. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Global Tools?

  Global Tools är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Global Tools gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.