Glasoch Interior

Alla recensioner

Glasoch Interior

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Glasoch Interior

Med dagens e-handel så kan man verkligen hitta så gott som alla produkter man kan tänka sig online, det har nästan ingen skillnad vad det än handlar om. Förr var man tvungen till att hitta tiden till att åka till en fysisk butik, sedan se hur sortimentet såg ut och ofta kunde det även vara så att den produkten man ville ha var helt slutsåld eller så fanns den inte alls i passliga storlekar för just det. Därför är det så smidigt i dagsläget när man kan sitta hemma bekvämt med sin telefon eller datorn och shoppa på olika hemsidor. Då behöver man inte anpassa sig till några öppettider samt att frakten och returerna går väldigt smidigt nuförtiden. Vissa nätbutiker strävar efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom så gott som alla kategorier man än kan tänka sig. Medans andra företag vill rikta in sig på en viss produktkategori och en viss målgrupp av människor och säljer därför produkter inom endast den kategorin. Glasoch Interiour är en nätbutik som är verksamma ibland annat Sverige och de erbjuder sina kunder möbler och annan inredning.  

Är kvaliteten bra på produkterna om jag väljer att handla hos Glasoch Interiour? Hur ska jag göra om jag känner mig missnöjd med någon produkt och är kundtjänsten enkel att komma i kontakt med. Det är frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personer recensioner

Mer information om Glasoch Interiour
Företaget är grundat och lanserat i Norge under 2006 och valde sedan under senare år att även etablera sig i Sverige. Företagets mål är att erbjuda sina kunder många olika produkter inom dom segment som man kan hitta i en glasbutik

Vad erbjuder Glasoch Interiour sina kunder?
Inne på företagets hemsida finns det olika kategorier som tex bestick, badrum, lampor, kök och så vidare. Vet man vad det är som man ute efter så kan man även använda sig av sökfunktionen för att söka efter produkter i hela butiken. Om man går in på företagets hemsida och gör en beställning där som överstiger 1 000 kr så kommer man inte att behöva betala någon fraktkostnad, i annat fall kommer det att tillkomma en fraktkostnad som man kan se innan man gör beställningen. Den vanliga leveranstiden hos företaget är mellan 7 till 10 dagar, skulle det ta längre än det så kommer du att bli informerad om det. Skulle man få hem en produkt från företaget och sedan känna sig missnöjd över den så har man upp till 30 dagar på sig att returnera sin beställning. 

Hur kan man nå kundtjänsten hos Glasoch Interiour?
Om det är så att man har några frågor eller funderingar så kan man komma i kontakt med företagets kundtjänst genom att antingen ringa dem på telefon eller genom att skicka e-post till dem. Skulle man vilja lämna in en reklamation så kan man göra det genom att först kontakta företaget och sedan gå vidare med sitt ärende. 

Är det så att du har någon erfarenhet av Glasoch Interiour så ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget.  


Olika inredningstips.