Ginza

Alla recensioner

Ginza

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Partykungen

Partykungen

3 recensioner

Partykungen är en online butik som erbjuder alla tillbehör som du kan tänkas behöva till party och alla andra festligheter. Par...

Logo Jordklok

Jordklok

1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Logo Gearbest

Gearbest

1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Ginza

Musik och skivspelare, högtalare och hörlurar, böcker och film? Alla har ett intresse och oftast något av dom. På ginza.se kan du enkelt kolla på ditt favorit intresse med iver så att du lätt kan beställa hem varorna med blixtsnabba leveranser. Detta företag kommer fylla din fritid.

Vad är Ginza AB?
Oftast kallat Ginza eller ginza.se är ett postorderföretag som är grundat i Sverige år 1968 av Hans Haraldsson. Ginza säljer främst musik, filmer , TV-spel och datorspel. Produkterna finns såklart i e-butiken men flera gånger om året så släpper dom en katalog för ivriga köpare. År 2012 omfattade Ginzas lager runt 30 000 artiklar och cirka 200 000 artiklar var beställningsvaror. Namnet Ginza var inspirerat från en stadsdel i Tokyo som i sin tur var inspiration för en låt som heter Ginza Lights som kom till år 1966 av ett band som heter The Ventures som i sin tur gett namnet åt företaget.

Mer om Hans Haraldsson. När Hans var 18 år gammal så ägde han redan ett par hundra LP-skivor. Förutom hans mäktiga LP samling så behövde han också pengar till körkort, så för att ha råd med allting bestämde han sig för att sälja sin samling. Han sålde sina vinylskivor för 10.-/st, och dom gick snabbt åt. Allting sålde han från ett garage och idén till Ginza var fött. Företaget blev redan på den tiden startat i den lilla byn Fåglum som finns i Essunga kommun, ungefär 75 kilometer nordöst om Göteborg.

Vad erbjuder Ginza AB?
Ett enkelt och tydligt system för att beställa hem varor till dina favorit intressen. När det gäller leveranser så erbjuder dom det för hela EU. Om du bor i Sverige är privatkund så använder Ginza ”Klarna Checkout” och det innebär att du kan betala med American Express, Master Card och Visa genast efter att du gjort ditt köp. Ginza kan man lita på och har garanti att inga kontaktuppgifter lagras hos dom. Allting som du gör genom ginza.se körs igenom en tredje part och sker över en krypterad anslutning  Du får själv bestämma hur du beställer. Du kan beställa per telefon, brev, fax, e-mail eller såklart via deras hemsida, OBS! Om du ringer så var vänlig att ha ditt kundnummer och artikelnummer tillgängligt. Kundnummret hittar du vid ditt namn på katalogens baksida. Ginza har också en fysisk butik som ligger i Fåglum i Sverige som är öppet från 10:00 till 17:30, butiken har stängt på veckoslut.

Ta kontakt med Ginza AB
Om det är någonting du undrar och vill ställa en fråga så kan det vara bra att först gå in på deras hemsida och läsa igenom dom vanligaste ställda frågorna, chansen är stor att din fråga finns där. Om du inte hittar ditt svar där så kan du kontakta Ginza via telefon, fax, e-mail eller via Facebook/ginzase. Om du vill lämna in en reklamation så kontakta då företaget så att dom kan hjälpa dig.

Glöm inte att skriva en egen recensionom Ginza AB om du har handlat hos dom förut.