OmdömesStälle

  Recensioner Gearbest

  Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är det så att du inte har möjlighet att ta dig in till centrum var och varannan dag i veckan även om du tycker om att gå omkring i butiker för att kolla på de senaste produkterna. Oberoende så finns det ett bekvämt sätt att göra allt detta via internet. Om du vill köpa presenter till någon eller om du behöver en ny dammsugare så kan du enkelt och smidigt beställa hem varorna. Gearbest är ett utmärkt exempel.

  Om Gearbest

  Gearbest hör till en av värdens ledande distributörer, Globalegrow E-Commerce. Globalegrow E-Commerce är en av världens främsta e-handelgrupper. Företaget ligger i Shenzhen, Nanshan distriktet i Kina, och fördelarna med denna plats är att de har fått kontakt med ett mycket brett nätverk av leverantörer. De har blivit en av de snabbast växande företagen i Kina de senaste åren. Globalegrow E-Commerce har över 4000 anställda från platser i hela världen: USA, Mexiko, Tyskland, Brasilien med mera. Därefter så erbjuder Gearbest mycket bra priser inom elektroniska produkter, men de har också till exempel herrkläder för mode. Därför är detta ett populärt företag som idag har gott om kunder.

  Gearbest

  Varför Gearbest?

  En tydlig och klar hemsida med ett brett sortiment av produkter som passar allas budget, även om du söker efter märkeskläder eller någonting helt annat, och oftast hittar du rabatter på vad du än söker. Det är en perfekt plats om du har problem att hitta presenter, men också om du söker någonting att fylla ditt eget behov. Gearbest har varuhus placerat runt hela världen och därför tar det endast ett par dagar för att få en leverans hem till din dörr. Du har möjlighet att välja mellan 40 olika betalningsmetoder för att de ska bli så bekvämt för alla kunder som möjligt. Om du beställt kläder och är missnöjd med ditt köp så har du 30 dagar på dig returnera produkten. Men om det du beställt råkar vara skadat så har du alltid en 45 dagars pengarna tillbaka garanti och även en 1 års reparations garanti. Om du vill ta reda på mer om den här garantin så kan du gå in på deras webbsida.

  Hur kontaktar du Gearbest?

  Om det är någonting du undrar och vill ställa en fråga så kan det vara bra att först gå in på deras webbsida och läsa igenom dom vanligaste ställda frågorna, chansen är stor att din fråga finns där. Om du inte hittar ditt svar där så kan du kontakta Gearbest. För att kunna kontakta dom så måste du logga in på ditt konto du har hos Gearbest. via Om du vill lämna in en reklamation så kontakta då företaget så att dom kan hjälpa dig.

  Glöm inte att skriva en egen recension om Gearbest om du har handlat hos dom förut. Recensioner kan vara positiva eller negativa men det är oberoende bra att dela med sig sina tankar och åsikter till andra så att dom kan lära sig av din erfarenhet.

  Gearbest
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  6
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Gearbest i kk

  Bara så ni vet

  Av: Hans26-09-2021
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  6
  rating

  Skriv din egen recension om Gearbest

  Din recension

  FAQ

  Är Gearbest ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Gearbest. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 6/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Gearbest?

  Gearbest är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode, Sport & Friluft, Hemartiklar, Elektronik. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Gearbests webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.