Gearbest

Alla recensioner

Gearbest

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

H
Hans
Bara så ni vetLäs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Gearbest i kk

  Bara så ni vet


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Gearbest

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är det så att du inte har möjlighet att ta dig in till centrum var och varannan dag i veckan även om du tycker om att gå omkring i butiker för att kolla på de senaste produkterna. Oberoende så finns det ett bekvämt sätt att göra allt detta via internet. Om du vill köpa presenter till någon eller om du behöver en ny dammsugare så kan du enkelt och smidigt beställa hem varorna. Gearbest är ett utmärkt exempel.

Om Gearbest
Gearbest hör till en av värdens ledande distributörer, Globalegrow E-Commerce. Globalegrow E-Commerce är en av världens främsta e-handelgrupper. Företaget ligger i Shenzhen, Nanshan distriktet i Kina, och fördelarna med denna plats är att de har fått kontakt med ett mycket brett nätverk av leverantörer. De har blivit en av de snabbast växande företagen i Kina de senaste åren. Globalegrow E-Commerce har över 4000 anställda från platser i hela världen: USA, Mexiko, Tyskland, Brasilien med mera. Därefter så erbjuder Gearbest mycket bra priser inom elektroniska produkter, men de har också till exempel herrkläder för mode. Därför är detta ett populärt företag som idag har gott om kunder.

Varför Gearbest?
En tydlig och klar hemsida med ett brett sortiment av produkter som passar allas budget, även om du söker efter märkeskläder eller någonting helt annat, och oftast hittar du rabatter på vad du än söker. Det är en perfekt plats om du har problem att hitta presenter, men också om du söker någonting att fylla ditt eget behov. Gearbest har varuhus placerat runt hela världen och därför tar det endast ett par dagar för att få en leverans hem till din dörr. Du har möjlighet att välja mellan 40 olika betalningsmetoder för att de ska bli så bekvämt för alla kunder som möjligt. Om du beställt kläder och är missnöjd med ditt köp så har du 30 dagar på dig returnera produkten. Men om det du beställt råkar vara skadat så har du alltid en 45 dagars pengarna tillbaka garanti och även en 1 års reparations garanti. Om du vill ta reda på mer om den här garantin så kan du gå in på deras webbsida.

Hur kontaktar du Gearbest?
Om det är någonting du undrar och vill ställa en fråga så kan det vara bra att först gå in på deras webbsida och läsa igenom dom vanligaste ställda frågorna, chansen är stor att din fråga finns där. Om du inte hittar ditt svar där så kan du kontakta Gearbest. För att kunna kontakta dom så måste du logga in på ditt konto du har hos Gearbest. via Om du vill lämna in en reklamation så kontakta då företaget så att dom kan hjälpa dig.

Glöm inte att skriva en egen recension om Gearbest om du har handlat hos dom förut. Recensioner kan vara positiva eller negativa men det är oberoende bra att dela med sig sina tankar och åsikter till andra så att dom kan lära sig av din erfarenhet.