OmdömesStalle

  Recensioner DentaWorks

  Känner du att du skulle vilja bleka dina tänder men tycker att det är för mycket besvär att boka tid till en tandläkare och åka dit och göra det? Då ska du ta och gå in på Dentaworks hemsida och beställa hem de bästa tandblekningsprodukter som finns för hemmablekning.

  Vilka är Dentaworks?

  Behrens Group är de som står bakom de genialiska produkterna som Dentaworks erbjuder. Dentaworks tandblekningsprodukter är speciellt formulerade så att de ska undvika inlningar i tänderna, så de innehåller varken väteperoxid eller karbamidperoxid. Detta företags produkter har heller inga kända biverkningar eller sidoeffekter. Skillnaden mellan Dentaworks tandskenor och andra företags skonor är att detta företag använer sig utav kristallklara plastskenor vilket betyder att du kan se gelen på tänderna under blekningsprocessen.

  Det finns många orsaker till varför dina tänder blir missfärgade eller fläckiga. De vanligaste orsakerna till just de problemen är konsumtionen av kaffe, te, mat, läsk, vin eller rökning. Genom att leva sitt vanliga liv kommer dina tänder att naturligt bli mer missfärgade men så kallat naturligt gula tänder kan blekas, och därför finns Dentaworks produkter till din hjälp.

  Vad erbjuder Dentaworks?

  Dentaworks tandblekningsgel innehåller ett speciellt planerat komplex som bryts ner i munnen och frisätter syre, de syret reagerar med missfärgningarna och fläckarna på dina tänder och då oxiderar dom. Oxidationen som sker leder till att tänderna blir vitare utan att skada tänderna.

  Dentaworks erbjuder ett flertal olika produkter men det som du kommer att behöva för att bleka dina tänder är 2 blekskenor som passar dina tänder perfekt. Du ska beställa hem dessa tandskenor som du sedan ska värma i varmt vatten och sedan placera över dina tänder för att göra ett precis avtryck utav dina tänder. När du ska bleka dina tänder ska du ha skenorna i munnen i 20 minuter varje gång du ska göra det, vilket är två gånger per dag. Om du gör detta kommer du att få snabba resultat och du kommer att uppnå det optimala resultatet efter 10 – 30 timmars total blekning. Dentaworks tandblekning kommer heller inte att skada ditt tandkött, utan faktum är att de kommer att förbättra och rengöra ditt tandkött tack vare sina antiseptiska egenskaper. Om du har konstgjorda tänker, ståltråd på baksidan utav tänderna eller om du har ett tandsmycke kommer Dentaworks tandblekning att varken skada eller påverka de.

  När du beställer produkter via Dentaworks kommer den normal leveranstiden att vara 1–2 arbetsdagar och din beställning kommer alltid att skickas som Express för att du ska få din leverans så snabbt som möjligt. Via detta företag har du 14 dagars full returrätt från och med att du mottagit din vara. Hos Dentaworks kan du välja att betala med bank eller kreditkort, faktura, delbetalning, förskottsbetalning eller direkt via din internetbank.

  Reklamationer, frågor och tips till Dentaworks

  Om du får hem en produkt och märker att det är något fel på den eller att den är skadad ska du ta ock kontakta företagets kundservice så snabbt som möjligt så att du ska få hjälp med problemet.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företag om du har några erfarenheter utav dem och deras produkter.

  Kolla in när Linnea testar att bleka sina tänder.

  DentaWorks
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Läs oberoende recensioner, konsumentupplevelser, synpunkter och klagomål här! Få reda på de bästa butikerna att lägga sin order hos (på nätet). Tillsammans kan alla nu avgöra vilka butiker som är värdiga och vilka som inte är det!

  Skriv din egen recension om DentaWorks

  Din recension