CurrentBody

Alla recensioner

CurrentBody

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Bloomify

Bloomify

2 recensioner

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan &aum...

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

CurrentBody

Att trivas i sin egen kropp är ju verkligen viktigt. Ofta kan det vara så att man kanske spenderar lite för mycket tid online där man hela tiden får intrycket av att personer på Instagram verkligen är perfekta och att det inte alls är något fel på dem. Men så är det inte alls eftersom man med bilder kan redigera dem hur mycket som helst. Om man kanske har en drömkropp så oberoende vad man gör kommer man inte att få den på några minuter. Men det finns alltid saker man kan göra för att må extra bra. Det kan vara att man tar bort kroppshår som man inte vill ha, man smörjer in sig från kropp till tå och att man skrubbar hela kroppen. När det kommer till skönhetsprodukter så är CurrentBody ett företag som erbjuder olika produkter inom skönhet. 

Är produkterna som företaget säljer veganska eller kommer jag att tydligt kunna se vilka som är det? Hur är det om jag väljer att köpa en maskin hos dem och sedan efter en eller två användningar märker att den inte alls fungerar? Genom att läsa andra personers tankar och åsikter i form av recensioner kan man få många frågor besvarade. 

Om CurrentBody
Företaget har funnits på marknaden under några års tid och de har valt att blanda ihop skönhetsbranschen med teknologi vilket har lett till att de har lanserat olika typer av produkter och maskiner som kan hjälpa hyn eller kroppen överlag. Företaget grundades och lanserades under 2021 och de har idag även en fysisk butik som ligger i London. 

I nätbutiken som de driver man kan se de olika produkterna som de erbjuder. Produkterna är uppdelade i olika kategorier samt att det finns en sökfunktion som för det möjligt att söka bland alla produkter i hela sortimentet. Ett nyhetsbrev har även företaget lanserat som det är möjligt att prenumerera på och sedan få kampanjer och erbjudanden direkt till inkorgen på e-posten. 

Det som CurrentBody erbjuder
Väljer kunderna att göra en beställning på 1826 kr eller mer så behöver de inte betala någon fraktavgift alls. Om kunden just handlar för en sådan summan så blir produkten även skickad med express leverans som anländer till kunden inom 2 till 5 dagar samt att kunden har möjligheten att spåra paketet medans det är påväg. På många av produkterna som företaget säljer ingår det två års garanti, och skulle något gå sönder inom dessa två åt så ska kunden börja med att kontakta kundtjänsten. Kundtjänsten kan nås på 2 sätt vilket är via telefon eller mejl. 

Åsikter, tankar eller klagomål angående CurrentBody
Har du något som du skulle i en egen recension vilja berätta om företaget? Kanske du beställde en produkt via dem som du inte alls kan leva utan, eller var du kanske inte alls nöjd med produkterna som de erbjuder? Tycker du att produkterna är värda sitt pris eller kommer du att handla hos någon annan i framtiden? Kom även ihåg i din recension att vara pålitlig och berätta utgående från dina egna erfarenheter


Här kommer några skönhetstips.