OmdömesStalle

  Recensioner Buttericks

  Välkommen till festspecialisten som erbjuder ett stort och brett sortiment när det kommer till fest skämt, present och maskerad. Här är du välkommen oberoende om du vill besöka företagets webbutik eller varför inte gå in i någon av företagets fysiska butiker som finns lite överallt. Buttericks är den moderna festspecialisten som lever för både maskerad och fest.

  Information om Buttericks

  Buttericks historia går ganska långt tillbaka i tiden, i över 100 år har de erbjudit till en början produkter inom sömnadstillbehör men har efter det succesivt övergått till skämt- och maskeradartiklar. 1903 kom den första Buttericks till Sverige och efter det bröt tyvärr det första världskriget ut men då kan Buttericks bra in i bilden för att muntra upp stämningen i allt elände tog de fram några av de klassiska skämten, tex: konstgjorda vägglöss och pruttkudden. Buttericks har en välanvänd hemsida kan de har även fysiska butiker i Sverige i Göteborg, Stockholm, Lund, Malmö, Halmstad och Helsingborg.

  Det klassiska skämtet: pruttkudden.

  Vad erbjuder Buttericks?

  Oberoende vad du är ute efter när det kommer till fest och högtider kommer du att kunna hitta det hos Buttericks. Företagets hemsida är otroligt lätt att använda och du kan smidigt hitta vad du är ute efter. Det du ser då du går in på hemsidan är toppsäljarna, nyheterna och de gamla klassiska skämten. Buttericks har ett stort sortiment med över 7 000 artiklar och även snabba leveranser, vilket innebär att du kan få ditt paket inom 1–2 arbetsdagar. När du ska göra din beställning kan du välja mellan några olika betalningssätt så att du ska känna dig så trygg och säker som möjligt, inte nog med det, Buttericks erbjuder 30 dagars öppet köp och fri frakt om du gör en beställning på över 500 kr. Om du gör en beställning på under 500 kr kommer det att tillkomma en fraktkostnad på 49 kr. Om du har vägarna förbi Buttericks fysiska butik som ligger i Stockholm har du även möjligheten att hyra dräkter till någon fest eller maskerad. Du kan gå in på hemsidan för att se vilka dräkter som finns i den butiken och sedan kommer du att få bra hjälp när du går till butiken för att prova dräkten och hyra den. Det går även utmärkt att göra en beställning via Buttericks om du gör det via ditt företag.

  Reklamationer, tips och kontakt med Buttericks

  Om du skulle få hem en trasig eller söndrig vara ska du såklart meddela det direkt, du ska så snart som möjligt lämna in en reklamation genom att ringa företaget eller skicka e-post till dem, det går lättast att skicka e-post där du kan beskriva problemet noga och även bifoga bilder på felet. Om du har några frågor kan du kontakta Buttericks via e-post eller på telefon, de försöker alltid svara på alla frågor inom 48 timmar, detta kan dock fördröjas om det är helgdagar.

  Glöm inte att skriva en egen recension om företaget om du har handlat festliga prylar av dem eller annars har några tankar och åsikter om dem.

  Buttericks
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Buttericks

  Din recension

  FAQ

  Är Buttericks ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Buttericks. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Buttericks?

  Buttericks är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Kontor, Hobby & Party. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Buttericks gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.