OmdömesStalle

  Recensioner Buildor

  Många av oss väljer att någon gång under sitt liv byggs sig ett alldeles eget hus. Och om man inte bygger ett eget hus är chansen väldigt stor att man flyttar in i ett färdigbyggt hus men sedan bestämmer sig för att börja renovera om där. Vissa vill förnya sitt badrum eller kök helt och hållet, och andra måste utöka på husets storlek för att familjen blir större. Oberoende vad det är man ska eller vill göra med sitt hem så är byggvaror något som man oberoende behöver. Men ska man hyra en stor bil och fara till ett fysiskt byggvaruhus för att hitta produkter, eller finns det butiker online som säljer byggvaror? Jo, i Sverige och runt om i världen finns det företag som erbjuder byggvaror i alla dess storlekar och former, och ett av dessa företag som finns i Sverige är Buildor.

  Mer information om Buildor

  Buildor är ett företag som grundades och lanserades i början av 2013. Företaget har som mål att erbjuda sina kunder ett brett sortiment av varierande produkter till marknadens bästa pris. Buildor finns endast online och de har alltså inga fysiska butiker, och sedan 2015 är Buildor en del av Byggmaxfamiljen.

  Buildor är en del av byggmaxfamiljen.

  Vad erbjuder Buildor till sina kunder?

  Inne på företagets hemsida kan man bläddra bland över 60 000 produkter, man kan även kolla igenom olika kategorier som tex badrum, dörrar och fönster, inredning, köp, vvs mm. Buildor har även en egen fyndhörna på sin hemsida som man kan kolla in för att se vilka produkter som har något erbjudande eller rabatt av något slag. När man gör en beställning hos Buildor kan man välja att betala med kortbetalning, direktbetalning, faktura eller delbetalningen, betalningen kommer att skötas genom Collector Bank AB. Om man väljer alternativen delbetalning eller faktura betyder det att man kommer få hem sina produkter innan man betalar för dem. Vid alla beställningar är frakten helt gratis och paketen kommer att levereras till närmaste ombud, eller om det är något större paket kommer de att levereras till grind, port eller garageuppfart. Om man beställer ett större paket kommer det att levereras hem till dig oberoende om du bor ute på landet eller inne i stan, dock levererar Buildor inte ut till öar. Bor man på en ö kommer paketet att levereras till närmast kaj eller hamn.

  Hur kan man komma i kontakt med Buildor?

  Om det skulle vara så att man har några frågor eller funderingar till företaget, eller om man skulle vilja lämna in en reklamation angående något så ska man kontakta företags kundtjänst. Man kan antingen nå företagets kundtjänst via telefon (08 684 390 90) eller via e-post (kundtjanst@buildor.se). Innan man kontaktar företaget kan man alltid läsa igenom all information och alla villkor som redan finns på hemsidan för att se om man hittar svaret på sin fråga där.

  Har du någonsin handlat byggvaror hos Buildor? Om du har det ska du inte glömma att skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte och tänkte om dem.

  Buildor
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  4.6
  50% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  6
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  7
  Leverans
  rating
  3

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Leverans av fel varor

  Fick varaor som jag inte beställt.
  Försökt ringa unan resultat, Svarade inte på mail jag skickade.
  Det ända jag fick var fel varor, massa strul och påminnelse av faktura. Ärendet är fortfarande inte utrett en och halv månad senare. handlar aldrig här igen.
  Fredrik

  Av: Fredrik Svahn07-07-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  3
  rating

  Dålig kundtjänst

  Gjorde en beställning med flera artiklar från olika leverantörer. En kom, den andra leveransen har efter en månad ännu inte dykt upp. Buildor svarar inte på mina mail och inte heller på telefon.

  Det lägre priset är inte värt omaket att hålla på att jaga leveransen!

  Av: Frederik Sahlin10-06-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Ja
  6
  rating

  Skriv din egen recension om Buildor

  Din recension

  FAQ

  Är Buildor ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Buildor. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 4.6/10, med 50% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Buildor?

  Buildor är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hus & Trädgård. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Buildor gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.