Bloomify

Alla recensioner

Bloomify

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

A
Angelica Larsson
Bra priser och många parfymer att välja mellan där favoriterna finns med och även nya sorter. Snabb leverans och trevligt❣️????Läs vidare
T
Tineke Bijleveld
Jätte nöjd ???? lätt att beställa. Snabb leverans. Bra pris. Kan verkligen rekommendera. Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Glänsande????????????????????

  Bra priser och många parfymer att välja mellan där favoriterna finns med och även nya sorter. Snabb leverans och trevligt❣️????

  Jag är mkt nöjd med produkten och den imponerande snabba leveransen. Men jag ifrågasätter förpackningen, av ett litet läppstift. Istället för att få det i en påse i brevlådan , fick jag hämta en kartong på ett utlämningsställe, dit jag var tvungen att ta bilen. Tänk klimatsmart!


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Parfym

  Jätte nöjd ???? lätt att beställa. Snabb leverans. Bra pris. Kan verkligen rekommendera.


Andra personer tittade också på

Logo Swiss Clinic

Swiss Clinic

1 recensioner

Skönhetsprodukter är något som väldigt många av oss använder dagligen, det kan vara så enkelt som att tvä...

Logo DinVitamin

DinVitamin

1 recensioner

Vitaminer är något som vi alla behöver, om det är D vitamin å vinter eller kanske B12 ifall du äter en vegetarisk e...

Logo Topformula

Topformula

2 recensioner

Kosttillskott kan vara väldigt bra att ta, i synnerhet i form av olika vitaminer. Vi som bor här uppe i Norden får sällan till...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Bloomify

Många människor har ofta ett stort intresse av hårvård, smink, parfym och hudvård. Men sådana produkter kan även vara ganska dyra, men därför finns just hemsidan Bloomify.se, det är ett företag som erbjuder smink, hudvård mm på nätet som är upp till 70% billigare än i butik. Välkommen till företaget som kommer att kunna hjälpa dig hitta nya spännande produkter eller varför inte en present. 

Information om Bloomify
Företaget lanserades och grundades år 2010 och deras affärsidé är att erbjuda skönhetsprodukter till de allra bästa priserna. Bloomify erbjuder produkter av många av de välkända varumärkena men även produkter från mindre kända märken så att alla ska kunna handa hos dem oberoende hur plånboken ser ut. Detta företag har över 7 000 nöjda kunder, välkommen att bli en du också!

Vad erbjuder Bloomify
Företaget har en otroligt tydlig och lättnavigerad hemsida att använda. Man hittar enkelt vad man är ute efter men chansen är även stort att man fastnar för något annat eftersom de har så mycket produkter på hemsidan. Du kan kolla in topplistor för både män och kvinnor och du kan även ta del av de nyheter som kommit in på sidan. Hos Bloomify kommer du att hitta produkter som är 20 – 70% billigare än i butiker, och du kan även ta och prenumerera på företagets nyhetsbrev för att ta del av rabatter, erbjudanden och nyheter. Du ska heller inte glömma att gilla dem på Facebook och följa dem på Instagram för att få reda på nyheter. Inne på företaget hemsida kan du även läsa om vad alla andra kunder har tyckt om dem och deras produkter. 

Fraktavgiften på alla beställningar är 29 kronor och leveranstiden är i de allra vanligaste fallen 1 – 2 arbetsdagar. När du gör din betalning kan du välja mellan att betala med faktura, direktbetalning, kortbetalning eller delbetalning. Du har 14 dagar på dig att ångra ditt köp och om du skulle vilja returnera en vara måste du som kund stå för frakten. 

Reklamationer, tips och komma i kontakt med Bloomify
Om du har några frågor eller funderingar till företaget som gäller leveranser, produkter eller om företaget själva kan du alltid börja med att gå in på Bloomifys hemsida och läsa igenom de oftast ställda frågorna, där är chansen väldigt stor att du hittar svaret på din fråga. Om det skulle vara så att du inte hittar svaret på din fråga kan du såklart alltid komma i kontakt med dem, det kan du göra via e-post eller så kan du fylla i ett frågeformulär som finns inne på hemsidan. Bloomify gör alltid sitt bästa för att svara på alla frågor så snabbt som möjligt vilket alltid är inom 24 timmar efter att de har fått ditt meddelande. Om du vill lämna in en reklamation ska du alltid börja med att kontakta företaget så att de kan hjälpa dig med ditt problem. 

Glöm inte att skriva en egen recension om Bloomify om du har handlat via dem eller annars har några åsikter eller erfarenheter av dem, oberoende om det är negativt eller positivt.