OmdömesStalle

  Recensioner BGA

  I dagsläget kan man hitta så gott som alla produkter man än kan tänka sig online, det har ingen skillnad vad det än handlar om. På nätet kan man hitta mat till hela familjen, inredning och prylar, leksaker till både barn och husdjur samt vitvaror och utemöbler. Det är smidigt att man nuförtiden kan hitta allt online eftersom man då slipper ta sig till fysiska butiker, man behöver aldrig anpassa sig till några öppettider samt att man kan sitta bekvämt hemma i soffan eller i sängen och shoppa dygnet runt. Vissa nätbutiker har valt att ha ett sortiment där de erbjuder en viss typ av produkt, och endast produkter som är liknande. Medans andra nätbutiker är ute efter att ha ett så stort sortiment som möjligt och säljer därför produkter inom alla olika kategorier. BGA är en nätbutik som erbjuder fotoalbum, speglar, posters och annat till hemmet.

  Är produkterna värda sitt pris hos BGA? Är kvalitén bra på produkterna eller kommer de att gå sönder genast? Hur är det med returer, är de smidiga att göra om det skulle behövas? Det är bara ett fåtal av alla frågor man kan finna svaret på genom att läsa andra personers recensioner.

  Info om företaget BGA

  Svenskt familjeföretag som kommer från Gävle i Sverige. BGA har funnits på marknaden sedan 1993 och de är verksamma online samt har 10 fysiska butiker i Sverige och Norge. I företagets sortiment finns det 20 000 produkter och sedan företagets start har de haft mer än 200 000 kunder. BGA levererar sina produkter inom Sverige, Danmark, Finland och Norge men då via andra hemsidor som finns i de angivna länderna.

  Första pris i lägsta pris på willys.se!

  Vad erbjuder BGA sina kunder?

  Olika produktkategorier finns inne på företagets hemsida och även en sökfunktion som kunderna kan använda sig av. Om kunderna beställer för åtminstone 699 kr så behöver de inte betala någon fraktkostnad. Men i annat fall så läggs det till en kostnad på kundens beställning på 49 kr. Den vanliga leveranstiden då kunden gjort sin beställning är mellan 2 till 5 dagar och då kan kunden hämta ut sitt paket från närmaste ombud. Kunden kan även välja att få sitt paket levererat hem till dörren men då gäller andra leveranskostnader.

  BGA erbjuder sina kunder ett nyhetsbrev som de kan prenumerera på.

  Hur kan kunderna nå BGA?

  Är det så att kunderna har några frågor eller funderingar så kan hen komma i kontakt med kundtjänsten hos företaget genom att skicka e-post till företaget, då ska kunden komma ihåg att lägga till sitt ordernummer om hen redan har någon. Skulle kunden vara i behovet av att lämna in en reklamation kan det göras genom att först kontakta kundtjänsten för att ärendet ska gå vidare.

  Har du någon erfarenhet av BGA? Om du har det kan du skriva en egen recension om företaget där du berättar vad du tyckte om kvaliteten på produkter, hur kundtjänsten hjälpte dig om du kontaktade dem samt hur det fungerade att göra en reklamation om du var tvungen att göra det.


  Video från företaget BGA.

  BGA
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om BGA

  Din recension

  FAQ

  Är BGA ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om BGA. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder BGA?

  BGA är huvudsakligen aktivt i Nätbutiker kategorin, mer specifikt inom Hemartiklar. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BGA gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.