Ariat

Alla recensioner

Ariat

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Logo Guldfynd

Guldfynd

2 recensioner

Om Guldfynd Guldfynd är en svensk butikskedja som säljer smycken, företaget grundades år 1951. Guldfynd är idag marknads...

Logo Ginos

Ginos

10 recensioner

Ginos är företaget som erbjuder både hår och skönhetsprodukter, och alltid online. När du handlar via dem kommer de...

Ariat

Ridning är för många ett stort intresse, kanske till och med för dig? Om du är en person som rider vill väl du använda kvalitativa produkter som både kommer att hålla då du använder dem ofta, men du vill väl även känna dig säker då du använder dem. Om du ibland känner att det är rätt så tidskrävande att spendera tid online för att kanske hitta ett par nya ridskor kan du nu ta paus i ditt letande och kolla in företaget Ariat, eftersom de erbjuder produkter för personer som rider

Var kommer vi in? Jo, OmdömesStälle har valt att samla recensioner och erfarenheter för att vi vill att internet ska bli en bättre och säkrare plats, och det kan vi alla hjälpa till med genom att dela med oss. 

Mer information om Ariat
Beth Cross är personen som valde att grunda Ariat eftersom hon redan vid barnsben dels var omringad av sina sju syskon men även av hästar, hundar, katter och grisar. Beth valde att ta fram sitt företag eftersom hon ville erbjuda en ny typ av ridskor. Under 1993 grundades företaget och sedan starten har företagets mål varit att Ariat ska bli ett topp märke när det kommer till ridning. 

Då Ariat började ta fram sina produkter gjorde de samarbeten med flera forsknings grupper samt labb för att kunna få fram en produkt som ska vara bra, bekväm samt hålla. Flera av skorna som företaget säljer går igenom en 150-stegs process då de tillverkas och dess skor kan du köpa direkt via deras nätbutik. 

Det som Ariat erbjuder
Du kan handla hos Ariat nästan oberoende var du än befinner dig i världen eftersom det är ett globalt företag. Ariat erbjuder produkter för kvinnor, män och barn och i deras lättnavigerad hemsida kan du smidig hitta vad du är ute efter. Om du redan på förhand vet vad du är ute efter kan du använda dig av sökfunktionen. Om du väljer att göra en beställning för 1 000 kr eller mer kommer du inte behöva betala någon fraktavgift och om du gör en beställning för 2 000 kr eller mer kommer du kostnadsfritt att få ditt paket extra snabbt levererat. Efter att du gjort din beställning kan du räkna med en leveranstid på upp till 5 dagar (upp till 4 dagar om du får expressleverans). Hos Ariat har du möjligheten att lämna tillbaka en produkt inom 30 dagar efter att beställningen gjordes. 

Klagomål och omdömen om Ariat
Om du skulle få hem en söndrig produkt eller av någon annan anledning känner dig missnöjd kan du kontakta företaget för att göra ett klagomål. Du har även möjligheten att kontakta dem om du har några frågor angående produkterna eller hur en beställning går till. 

Vi på OmdömesStälle skulle bli väldigt glada om du tog dig några minuter och skrev en egen recension om Ariat om det råkar vara så att du redan gjort en beställning hos dem. 


Ryttaren hjälper till.