Allectra

Alla recensioner

Allectra

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

E
Elisabeth
Dyrt. Lång leveranstid. Otrevlig kungtjänst.Läs vidare

Alla recensioner (1)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Skit

  Dyrt.
  Lång leveranstid.
  Otrevlig kungtjänst.

  Ingen hjälp av otrevlig personal


Andra personer tittade också på

Logo Björn Borg
Björn Borg
1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco
Timarco
6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Logo Gearbest
Gearbest
1 recensioner

Är du en sådan som inte alls gillar att gå runt i butiker, omringad av en mängd främmande människor? Eller är ...

Logo Jordklok
Jordklok
1 recensioner

Om Jordklok Jordklok är en av Sveriges ledande nätbutiker för naturlig tvätt- och rengöring, ekologisk hudvård samt...

Allectra

Webbshop är det som har blivit den nya normen. En av orsakerna till detta är nog på grund av att det går så smidigt till. Man behöver inte ta transport in till centrum, befinna sig i trängsel bland mängder av folk. Istället kan man ha hela sortimentet tillgängligt via till exempel, en laptop. På detta vis kan man sitta hemma och kolla genom mängder av produkter från olika företag. Detta kan man göra helt i lugn och ro, oberoende om den fysiska affären är öppen eller stängd. 

Men också från företagarens sida så finns det en massa fördelar att ha en webbshop tillgänglig. Till exempel: Företag A har en fysisk butik ihop med webbshop, företag B har endast webbshop med lager. Båda företagen vinner på att ha en webbshop, varför? Jo, alla kunder har tillgång till företag A och B via internet. Detta gäller hela världen och inte endast i Sverige.

Förr var det mycket besvärligt att få sitt företag att synas. Man hamnade marknadsföra sitt företag med reklam i tidningar eller via radion, detta var dyrt, och det är fortfarande dyrt. Ett annat sätt att få företaget att synas var att sätta upp affischer runt stan där folk råkade gå. Summa summarum, mun till mun var det som gällde, men idag finns det andra lösningar. Tack vare marknadsföring via internet så går det mer smidigt, speciellt för de företag som driver en webbshop. Man kan skippa dyra reklaminlägg om man så vill, dock får man det att synas snabbare. Man kan ägna sig åt helt gratis marknadsföring via till exempel, sociala medier.

Ett företag som har tagit nytta av dessa lösningar utan användning av fysiska butiker är företaget Allectra.

Om Allectra
Allectra är ett företag som satsar på webbshop. De har över 40 000 produkter i lager från 1300 ledande varumärken. Allectra satsar på produkter som man nödvändigtvis inte hittar bland fysiska butiker.

Vad erbjuder Allectra?
Ett stort sortiment med variation av produkter. Allt från trädgård och hem, hälsa och skönhet, mode, leksaker, datorer, sport, elektronik och kosmetika, med mer. Man kan söka enligt kategorier och subkategorier, men om man känner sig säker så kan man också göra en manuell sökning.

Beställningar som överstiger 800 kr inkluderar fri frakt, annars kostar frakten 49 kr. Om man inte är nöjd med de produkter man beställt så kan man göra en retur. Enligt svensk lagstiftning så har man 14 dagar på sig att frånträda från sitt köp. Detta gäller från den dagen då man tagit emot produkten. 

Hur får jag kontakt med Allectra?
Har man frågor eller funderingar så lönar det sig att först gå in på deras hemsida och söka omkring ifall man hittar sitt svar. Om man inte hittade sitt svar där så kan man kontakta Allectra via deras kundtjänst.

Ta gärna och skriv en recension när du har lite tid över. Det hjälper andra att överväga om deras eventuella köp är en bra eller dålig idé. Kom ihåg en sak att de recensioner du skriver ska vara äkta.