OmdömesStälle

  Recensioner Allectra

  Webbshop är det som har blivit den nya normen. En av orsakerna till detta är nog på grund av att det går så smidigt till. Man behöver inte ta transport in till centrum, befinna sig i trängsel bland mängder av folk. Istället kan man ha hela sortimentet tillgängligt via till exempel, en laptop. På detta vis kan man sitta hemma och kolla genom mängder av produkter från olika företag. Detta kan man göra helt i lugn och ro, oberoende om den fysiska affären är öppen eller stängd.

  Men också från företagarens sida så finns det en massa fördelar att ha en webbshop tillgänglig. Till exempel: Företag A har en fysisk butik ihop med webbshop, företag B har endast webbshop med lager. Båda företagen vinner på att ha en webbshop, varför? Jo, alla kunder har tillgång till företag A och B via internet. Detta gäller hela världen och inte endast i Sverige.

  Förr var det mycket besvärligt att få sitt företag att synas. Man hamnade marknadsföra sitt företag med reklam i tidningar eller via radion, detta var dyrt, och det är fortfarande dyrt. Ett annat sätt att få företaget att synas var att sätta upp affischer runt stan där folk råkade gå. Summa summarum, mun till mun var det som gällde, men idag finns det andra lösningar. Tack vare marknadsföring via internet så går det mer smidigt, speciellt för de företag som driver en webbshop. Man kan skippa dyra reklaminlägg om man så vill, dock får man det att synas snabbare. Man kan ägna sig åt helt gratis marknadsföring via till exempel, sociala medier.

  Ett företag som har tagit nytta av dessa lösningar utan användning av fysiska butiker är företaget Allectra.

  Om Allectra

  Allectra är ett företag som satsar på webbshop. De har över 40 000 produkter i lager från 1300 ledande varumärken. Allectra satsar på produkter som man nödvändigtvis inte hittar bland fysiska butiker.

  Allectra - Elektrisk fleecefilt från InnovaGoods

  Vad erbjuder Allectra?

  Ett stort sortiment med variation av produkter. Allt från trädgård och hem, hälsa och skönhet, mode, leksaker, datorer, sport, elektronik och kosmetika, med mer. Man kan söka enligt kategorier och subkategorier, men om man känner sig säker så kan man också göra en manuell sökning.

  Beställningar som överstiger 800 kr inkluderar fri frakt, annars kostar frakten 49 kr. Om man inte är nöjd med de produkter man beställt så kan man göra en retur. Enligt svensk lagstiftning så har man 14 dagar på sig att frånträda från sitt köp. Detta gäller från den dagen då man tagit emot produkten.

  Hur får jag kontakt med Allectra?

  Har man frågor eller funderingar så lönar det sig att först gå in på deras hemsida och söka omkring ifall man hittar sitt svar. Om man inte hittade sitt svar där så kan man kontakta Allectra via deras kundtjänst.

  Ta gärna och skriv en recension när du har lite tid över. Det hjälper andra att överväga om deras eventuella köp är en bra eller dålig idé. Kom ihåg en sak att de recensioner du skriver ska vara äkta.


  Allectra
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (1)

  4
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skit

  Dyrt.
  Lång leveranstid.
  Otrevlig kungtjänst.

  Av: Elisabeth 30-05-2021
  Elisabet30-05-2021

  Ingen hjälp av otrevlig personal

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  4
  rating

  Skriv din egen recension om Allectra

  Din recension

  FAQ

  Är Allectra ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Allectra. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 4/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Allectra?

  Allectra är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom . Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Allectras webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.