OmdömesStälle

  Recensioner Albrekts Guld

  Är du ute efter smycken i äkta guld och silver? Då har du kommit rätt för på Albrekts Gulds webbsida och i deras butiker säljs det nämligen smycken i guld, silver och diamanter. Här kan du köpa det perfekta smycket till din partner, vän, familjemedlem eller till dig själv. Välkommen till Albrekts Guld, din diamant och guld återförsäljare.

  Information om Albrekts Guld

  Albrekts Guld har arbetat med att sälja guld, silver, diamanter, klockor, matsilver mm sedan starten 1977. Företagets affärsidé har alltid varit att köpa direkt av tillverkarna för att kunna klippa eventuella mellanhänder så kunden ska kunna få ett så billigt pris som möjligt. Mellan åren 1988 och 1992 ägde Albrekts Guld en egen diamantgruva i Brasilien, ännu ett steg till att klippa bort mellanhänder. Idag är Albrekts Guld en av Sveriges ledande guldsmed som erbjuder ett brett sortiment av smycken i ädelmetaller. Dem har 47 fysiska butiker spridda över hela Sverige samt en webbshop, totalt har dem ca 1000 anställda. Endast butikförsäljningen uppgår till ca 1.3 miljarder kronor.

  Hur värderar man en diamant.

  Vad erbjuder Albrekts Guld

  Albrekts Guld erbjuder ett stort sortiment av diamant-, guld- och silversmycken samt klockor, matsilver, pärlor och bijouterier. På webbshopen har de ofta kampanjer som till exempel i vid skrivandet av denna artikel har de ett erbjudande att köpa två och få den billigaste artikeln för halva priset. Som kund hos Albrekts Guld kan du välja att del betala dina köp från 50 kr/mån och du kan antigen beställa varorna hem eller hämta ut i närmsta butik. För hemskickning gäller det 39kr i frakt oavsett vad du köper. Dem har en leverans tid på 2-15 dagar beroende på vad du beställer. Vanliga smycken kommer oftast fram på 2-5 arbetsdagar men vill du något ingraverat kan det ta upp till 15 arbetsdagar. Skulle din beställning bli sen av någon anledning har du rätt till att avbryta beställningen helt gratis. Hos Albrekts Guld får du också 30 dagars öppet köp och ångerrätt, dock så gäller inte det för ingraverade produkter. Har du gammalt guld hemma du inte längre använder kan du ta med till en av deras butiker och få allt värderat och utbetalt på en gång, dock så tar det cirka 10 dagar innan pengarna syns på ditt konto. Du får också 30 dagars ångerrätt när du säljer guld till Albrekts Guld. Ditt guld läggs på lager i 30 dagar innan det smälts ner.

  Tips, synpunkter och reklamation hos Albrekts Guld

  Hos Albrekts Guld har du 30 dagars ångerrätt och om du skulle ångra dig är det bara att fylla i retursedel och komma ihåg att ange returorsak och sedan skicka tillbaka varan. För att komma i kontakt med dem kan du välja mellan att maila eller ringa till antingen deras webbshop om du har frågor om beställning eller till deras kundservice om det är allmänna frågor, men glöm inte att kika på deras hemsida först där det finns mycket information och kanske svar på det du tänker på. För att handla på Albrekts Guld måste du vara minst 18 år gammal.

  Glöm inte att lämna en egen recension om du har några erfarenheter eller tankar om Albrekts Guld.

  Albrekts Guld
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (2)

  2
  0% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  2
  Tjänst
  rating
  2
  Prissättning
  rating
  2
  Leverans
  rating
  2

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Rekommenderar inte Albrekts Guld

  Mycket oseriösa!! Har fått en trasig vara, fått inte återbetalning eller en ny produkt. Dem svarar inte heller på mina meddelandet. REKOMMENDERAR INTE Albrekts Guld.

  Av: Loredana T20-12-2020
  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Väldigt dåligt bemött

  Ska alltså gå och lämna tillbaka ett armband som inte är andvändt, när jag kommer in på albrektsguld i solna så det första dom säger är att den är repig? Svarar med att ni måste ha repat den har aldrig andvändt sen för att jag tyckte inte den satt så bra och är för lång då säger hon att det tyvär inte går. Till alla er som köper hos dom gå aldrig tillbaks tror de ligger rasism i hur jag blev bemött, är inte svensk, om jag skulle vara det är jag nästan 100% på att jag skulle lämna tillbaka smycket. Det är riktigt tråkigt det här trodde något helt annat om albrekts och överlag svenskar som jobbar i kassan, dela gärna med er om hur ni blivit bemötta!

  Av: Fredrik Ruha23-06-2020
  Loredana20-12-2020

  Mycket oseriösa!! Har fått en trasig vara, fått inte återbetalning eller en ny produkt. Dem svarar inte heller på mina meddelandet. REKOMMENDERAR INTE Albrekts Guld.

  Beställning
  rating
  Tjänst
  rating
  Prissättning
  rating
  Leverans
  rating
  Skulle handla här igen
  Nej
  2
  rating

  Skriv din egen recension om Albrekts Guld

  Din recension

  FAQ

  Är Albrekts Guld ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Albrekts Guld. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 2/10, med 0% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Albrekts Guld?

  Albrekts Guld är huvudsakligen aktivt i Nätbutikerkategorin, mer specifikt inom Mode, Kosmetika & Personliga Hygienprodukter, Hemartiklar, Presentbutiker. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Albrekts Gulds webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.