Albrekts Guld

Alla recensioner

Albrekts Guld

0% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

I rampljuset: vad säger våra kunder?

L
Loredana T
Mycket oseriösa!! Har fått en trasig vara, fått inte återbetalning eller en ny produkt. Dem svarar inte heller på mina meddelandet. REKOMMENDERAR INTE Albrekts Guld.Läs vidare
F
Fredrik Ruha
Ska alltså gå och lämna tillbaka ett armband som inte är andvändt, när jag kommer in på albrektsguld i solna så det första dom säger är att den är repig? Svarar med att ni måste ha repat den har al...Läs vidare

Alla recensioner (2)

 • Inga recensioner än!

  Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Rekommenderar inte Albrekts Guld

  Mycket oseriösa!! Har fått en trasig vara, fått inte återbetalning eller en ny produkt. Dem svarar inte heller på mina meddelandet. REKOMMENDERAR INTE Albrekts Guld.


 • Beställning

  Tjänst

  Prissättning

  Leverans

  Skulle handla här igen
  Totalt

  Väldigt dåligt bemött

  Ska alltså gå och lämna tillbaka ett armband som inte är andvändt, när jag kommer in på albrektsguld i solna så det första dom säger är att den är repig? Svarar med att ni måste ha repat den har aldrig andvändt sen för att jag tyckte inte den satt så bra och är för lång då säger hon att det tyvär inte går. Till alla er som köper hos dom gå aldrig tillbaks tror de ligger rasism i hur jag blev bemött, är inte svensk, om jag skulle vara det är jag nästan 100% på att jag skulle lämna tillbaka smycket. Det är riktigt tråkigt det här trodde något helt annat om albrekts och överlag svenskar som jobbar i kassan, dela gärna med er om hur ni blivit bemötta!

  Mycket oseriösa!! Har fått en trasig vara, fått inte återbetalning eller en ny produkt. Dem svarar inte heller på mina meddelandet. REKOMMENDERAR INTE Albrekts Guld.


Andra personer tittade också på

Logo HusOchHemma

HusOchHemma

1 recensioner

Vill du som många andra bo i ett fint hem där du alltid trivs? Ja, det är väl klart. Dock kan det ofta vara ganska tråki...

Logo Hallbergs Guld

Hallbergs Guld

1 recensioner

Många va oss använder dagligen smycken av alla olika färger, former och typer. Det kan vara förlovningsringen man har haft p&a...

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 recensioner

"Everyone is born unknown, some become legends for decades to come but only a few get the chance to live like one". Det är ett ordspråk ...

Logo Timarco

Timarco

6 recensioner

Välkommen till företaget Timarco, det är ett företag som erbjuder underkläder på nätet. Vilket de även har...

Albrekts Guld

Är du ute efter smycken i äkta guld och silver? Då har du kommit rätt för på Albrekts Gulds webbsida och i deras butiker säljs det nämligen smycken i guld, silver och diamanter. Här kan du köpa det perfekta smycket till din partner, vän, familjemedlem eller till dig själv. Välkommen till Albrekts Guld, din diamant och guld återförsäljare.

Information om Albrekts Guld
Albrekts Guld har arbetat med att sälja guld, silver, diamanter, klockor, matsilver mm sedan starten 1977. Företagets affärsidé har alltid varit att köpa direkt av tillverkarna för att kunna klippa eventuella mellanhänder så kunden ska kunna få ett så billigt pris som möjligt. Mellan åren 1988 och 1992 ägde Albrekts Guld en egen diamantgruva i Brasilien, ännu ett steg till att klippa bort mellanhänder. Idag är Albrekts Guld en av Sveriges ledande guldsmed som erbjuder ett brett sortiment av smycken i ädelmetaller. Dem har 47 fysiska butiker spridda över hela Sverige samt en webbshop, totalt har dem ca 1000 anställda. Endast butikförsäljningen uppgår till ca 1.3 miljarder kronor.

Vad erbjuder Albrekts Guld
Albrekts Guld erbjuder ett stort sortiment av diamant-, guld- och silversmycken samt klockor, matsilver, pärlor och bijouterier. På webbshopen har de ofta kampanjer som till exempel i vid skrivandet av denna artikel har de ett erbjudande att köpa två och få den billigaste artikeln för halva priset. Som kund hos Albrekts Guld kan du välja att del betala dina köp från 50 kr/mån och du kan antigen beställa varorna hem eller hämta ut i närmsta butik. För hemskickning gäller det 39kr i frakt oavsett vad du köper. Dem har en leverans tid på 2-15 dagar beroende på vad du beställer. Vanliga smycken kommer oftast fram på 2-5 arbetsdagar men vill du något ingraverat kan det ta upp till 15 arbetsdagar. Skulle din beställning bli sen av någon anledning har du rätt till att avbryta beställningen helt gratis. Hos Albrekts Guld får du också 30 dagars öppet köp och ångerrätt, dock så gäller inte det för ingraverade produkter. Har du gammalt guld hemma du inte längre använder kan du ta med till en av deras butiker och få allt värderat och utbetalt på en gång, dock så tar det cirka 10 dagar innan pengarna syns på ditt konto. Du får också 30 dagars ångerrätt när du säljer guld till Albrekts Guld. Ditt guld läggs på lager i 30 dagar innan det smälts ner.

Tips, synpunkter och reklamation hos Albrekts Guld
Hos Albrekts Guld har du 30 dagars ångerrätt och om du skulle ångra dig är det bara att fylla i retursedel och komma ihåg att ange returorsak och sedan skicka tillbaka varan. För att komma i kontakt med dem kan du välja mellan att maila eller ringa till antingen deras webbshop om du har frågor om beställning eller till deras kundservice om det är allmänna frågor, men glöm inte att kika på deras hemsida först där det finns mycket information och kanske svar på det du tänker på. För att handla på Albrekts Guld måste du vara minst 18 år gammal.

Glöm inte att lämna en egen recension om du har några erfarenheter eller tankar om Albrekts Guld.