Myka

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för Myka kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Myka:

Trustpilot

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Myka har en bra kommunikation och snabb återkoppling (80%). Dess välinformerade orderkontakter och möjlighet till personlig gravering är uppskattade (85%). Kundtjänsten svarar snabbt och hjälpsamt, men det finns brister i kommunikationen angående leveransen (75%). Trots en del problem med leveranstider och uppdateringar, så upplever många kunder att Myka levererar vackra smycken och bra kundservice (70%).

“Enkel att beställa, snabb leverans”

👍 55   👎 13

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Adriana R. - 13 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Hög kvalitet
  • Enkel att beställa, snabb leverans