Myka

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7.4 för Myka kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Myka:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Myka erbjuder högkvalitativa och vackert gjorda smycken med möjlighet till personlig gravering, vilket ger en känsla av unikhet och kvalitet. Trots några kvalitetsproblem med kedjor har företaget snabbt rättat till felet och erbjudit ersättning, vilket visar på effektiv kundservice. Leveranserna är snabba och smidiga, men det finns brister i kommunikationen angående leveranstider och spårning av ordrar. Kundservicen är professionell och effektiv med kompensation för förseningar. Kommunikationen och tillgängligheten på hemsidan är bra, även om det finns utrymme för förbättringar i spårbarhet och presentförpackningar. Mykas returpolicy är fördelaktig för kunder. Sammantaget är Myka en pålitlig tillverkare av fina och prisvärda smycken med god kundservice och förbättringspotential i leveransprocessen och kommunikationen. (78%)

Produkt

“Bra service”

“Hög kvalitet”

👍 174   👎 13

Myka erbjuder högkvalitativa och vackert gjorda smycken med möjlighet till personlig gravering, vilket ger en känsla av kvalitet och unikhet. Trots några problem med kedjor har företaget snabbt rättat till felet och erbjudit ersättning, vilket visar på effektiv kundservice. Sortimentet är omfattande och passar alla åldrar och kön, med möjlighet till val av presentförpackningar. Med deras enkla och användarvänliga hemsida är det lätt att hitta och beställa fina och prisvärda smycken från en pålitlig tillverkare. (90%)

Leverans

“Enkel att beställa, snabb leverans”

👍 48   👎 21

Myka erbjuder snabba leveranser (80%) och fint förpackade smycken (75%), men det finns brister i kommunikationen angående leveranstider (55%) och problem med spårning av ordrar (50%). Kundtjänsten är hjälpsam och erbjuder kompensation för förseningar (70%), men vissa produkter har kvalitetsproblem som behöver åtgärdas (60%). Sammantaget är leveranserna rimliga och smidiga, men det finns utrymme för förbättringar i kommunikationen och kvalitetskontrollen.

Kundtjänst

“Bra service”

👍 132   👎 2

Myka har en extremt bra kundservice med snabb och professionell hantering av ärenden. De erbjuder otroligt fint bemötande, snabb hjälp vid problem och kompensation för eventuella förseningar. Kundtjänsten är hjälpsam, professionell och effektiv vilket gör kundupplevelsen mycket positiv. (92%)

Kommunikation

“Enkel att beställa, snabb leverans”

👍 55   👎 13

Myka har en bra kommunikation och snabb återkoppling (80%). Dess välinformerade orderkontakter och möjlighet till personlig gravering är uppskattade (85%). Kundtjänsten svarar snabbt och hjälpsamt, men det finns brister i kommunikationen angående leveransen (75%). Trots en del problem med leveranstider och uppdateringar, så upplever många kunder att Myka levererar vackra smycken och bra kundservice (70%).

Webbplats

👍 22   👎 4

Mykas hemsida erbjuder ett stort och varierat utbud av fina och prisvärda smycken från en seriös tillverkare. Trots en enkel och användarvänlig design, är det svårt att spåra ordern och vissa kunder har haft problem med denna funktion. Trots detta är det uppskattat att hitta vackra och tidsenliga smycken som uppfyller alla krav och förväntningar. Förhoppningsvis kommer de också att få in fler presentförpackningar att välja bland för en ännu bättre shoppingupplevelse. Myka är definitivt värt att rekommendera med sin stora tillgänglighet och seriösa framtoning online. (78%)

Returpolicy

👍 6   👎 2

Myka har en smidig returpolicy med enkel process för retur och byte samt erbjuder ersättning för defekta varor, vilket uppskattas av många kunder (75%). Dock verkar det finnas en viss kvalitetsfråga då flera recensioner nämner att kedjan går av efter en kort tids användning (25%). Sammantaget verkar Mykas returpolicy vara fördelaktig för kunder som behöver göra returer eller byten av varor.


Om Myka

Myka är ett företag som specialiserar sig på personifierade smycken av hög kvalitet. Företaget grundades för över ett decennium sedan och har sedan dess blivit en ledande aktör inom branschen. Myka är känd för sin förmåga att skapa smycken utifrån individuella önskemål och behov. Företaget har etablerat sig som en pålitlig leverantör av personliga smycken och strävar efter att erbjuda enastående kundservice för att skapa en positiv och minnesvärd upplevelse för varje kund. Myka erbjuder ett brett utbud av produkter, inklusive namnhalsband och andra personliga smycken, alla skapade med omsorg och precision för att säkerställa kvalitet och unik design. Med en lojal kundbas och starkt rykte fortsätter Myka att uppfylla kundernas varierade behov och preferenser inom smyckestillverkning.


Kontaktinformation

🌐 www.myka.comKategorier

Nätbutiker | Mode