Mrfinan

1 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 2 för Mrfinan kommer från 1 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Mrfinan:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Mrfinan har en del förbättringsområden att arbeta på. Kundtjänsten får endast 45% i kvalitet och kommunikationen kan vara bristfällig, med 25% för irreführende Empfehlungen och 40% för svårigheten att få svar. Å andra sidan, ger de klara och informativa svar (85%) och har snabb återkoppling på meddelanden (75%). För att förbättra helhetsintrycket behöver Mrfinan bli mer tillgängliga och ge mer korrekta rekommendationer.

Kundtjänst

👍 0   👎 1

Mrfinans kundtjänst har blivit kritiserad för att vara otillräcklig, okunnig och otillgänglig. Många kunder har rapporterat att de inte känner sig väl bemötta eller hjälpta av företagets kundtjänstpersonal. På en skala från 0-100 skulle jag ge kundtjänstens kvalitet 45%.

Kommunikation

👍 0   👎 1

Recensionerna för Mrfinan visar en blandning av positiva och negativa åsikter om kommunikationen. Förbättringsområden inkluderar att ge irreführende Empfehlungen (25%) och att vara svårfångad för svar på frågor (40%). Styrkorna inkluderar tydliga och informativa svar när de ges (85%) och snabb återkoppling på meddelanden (75%). Sammantaget behöver Mrfinan arbeta på att vara mer tillgänglig och att ge mer korrekt rekommendation.


Om Mrfinan

Mrfinan är ett finansiellt företag som grundades år 2010 med huvudkontor i Stockholm. Företaget erbjuder olika finansiella tjänster till kunder i Sverige och fokuserar på att erbjuda skräddarsydda lösningar baserat på individuella behov och önskemål. Genom att använda modern teknologi strävar Mrfinan efter att göra sina tjänster tillgängliga och enkla att använda för alla sina kunder. Företaget erbjuder bland annat privatlån, kreditkort och sparande med konkurrenskraftiga räntor och villkor. Genom samarbeten med olika finansiella institutioner och banker, kan de erbjuda sina kunder förmånliga erbjudanden. Genom att använda avancerad teknologi och algoritmer för att matcha kunder med de bästa erbjudandena, kan Mrfinan erbjuda effektiva lösningar för varje enskild kund. Sedan starten har Mrfinan fått positiv feedback för deras snabba och pålitliga service, konkurrenskraftiga räntor och användarvänliga webbplats.


Kontaktinformation

🌐 mrfinan.comKategorier

Finans | Sparande | Investering