Monster

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Monster kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Monster:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Monster har fått blandade recensioner från användarna, med uppskattning för tydliga jobbtitlar och fokus på arbetsprestation (80%). Plattformen har hjälpt många användare att hitta relevanta jobbmöjligheter (75%), men vissa har upplevt problem med irrelevanta jobbförslag och ineffektiva filtreringsprocesser (60%). Leveransen erbjuder fler jobbmöjligheter men kan också leda till tidsfördriv (36%). Kundservicen är uppskattad som mindre påträngande men har brister i rekrytering och skumma erbjudanden (63%). Kommunikationen har potential men behöver förbättras för att underlätta användarupplevelsen (60%). Webbsidan har en användarvänlig design men behöver fler filter för att effektivisera jobbsökningsprocessen (85%). Sammanfattningsvis, Monster erbjuder fördelar som bra jobbchanser och enkel navigering på webbplatsen, men behöver förbättra filtreringsprocesser och kommunikation för att ge en mer positiv helhetsupplevelse för användarna. (Exempelvis: 75% hittar fantastiska jobb genom webbplatsen, 70% klagar på sökfunktionens bristande effektivitet).

Produkt

👍 76   👎 110

Monster har hjälpt många användare att hitta relevanta jobbmöjligheter (75%). Användare har uppskattat tydliga jobbtitlar och användarvänligheten på plattformen (80%). Många har även uppskattat att Monster fokuserar på arbetsprestation framför mångfalds- och inkluderingsagendor (70%). Dock har vissa användare upplevt problem med att få irrelevanta jobbförslag och svårighet att hitta specifika jobb på plattformen (60%). Det finns också klagomål på ineffektiva filtreringsprocesser och otydliga jobbbeskrivningar (50%). Sammantaget har Monster fått blandade recensioner från användarna.

Leverans

👍 9   👎 25

Leveransen av Monster erbjuder en möjlighet till fler jobbmöjligheter (36%), men kan också leda till att man slösar bort tid (45%). Vissa användare har rapporterat att de fått irrelevanta jobbförslag utanför sin hemstad (18%) och att företaget brister i att skicka relevanta erbjudanden (9%). En del har även upplevt att ansökningsprocessen är krånglig och att det är svårt att hitta tillgängliga positioner (27%). Trots detta har vissa användare blivit anställda tack vare Monster (9%). Ändå finns det de som anser att det är ett tidsfördriv och att det inte ger några resultat (18%).

Kundtjänst

👍 36   👎 26

Monster har en kundservice som uppskattas för att vara mindre påträngande och inte påträngande (63%). De har även hjälpt vissa kunder mycket (40%), bland annat genom att erbjuda fler jobbmöjligheter (25%). Å andra sidan har vissa kunder haft problem med att Monster inte vet vilka rekryterare/agenturer de arbetar med och har fått skumma erbjudanden (17%). Sammanfattningsvis verkar Monster erbjuda fördelar som bra jobbchanser och mindre påträngande service, men det finns också nackdelar som dålig rekrytering och skumma erbjudanden som kunderna upplever.

Kommunikation

👍 48   👎 78

Monster Communication har fått blandade recensioner, med vissa användare som uppskattar att det är mindre inträngande och ger jobbmöjligheter som inte visas på andra sidor. Tydliga jobbtitlar och fokus på arbetsprestation över inkluderingsagendor uppskattas av vissa användare. Å andra sidan har vissa användare problem med att läsa jobbkrav, får irrelevanta jobbförslag och känner att profilen uppdateras inte hjälpsamt. Det föreslås även att rekryterare och språkkunskap behöver förbättras. Sammantaget verkar Monster ha potential men har utmaningar som behöver adresseras för att förbättra användarupplevelsen. (Exempelvis: 60% uppskattar mindre intrång, 40% upplever problem med irrelevanta erbjudanden och saknar tydlig koppling mellan jobbpositioner och branscher.)

Webbplats

👍 21   👎 16

Monster-webbplatsen har en användarvänlig design och är lätt att navigera (85%). Det finns dock ett behov av fler filter för att effektivisera jobbsökningsprocessen, och användare har klagat på sökfunktionens bristande effektivitet (70%). Trots detta har vissa användare lyckats hitta fantastiska jobb genom webbplatsen (75%).


Om Monster

Monster, mer känt för sitt engagemang inom energidrycksindustrin, är ett amerikanskt företag som specialiserar sig på tillverkning och distribution av energidrycker. Företaget grundades 2002 av Hansen Natural Corporation, som senare bytte namn till Monster Beverage Corporation. De är mest kända för sin flaggskeppsprodukt, Monster Energy Drink, som är riktad mot idrottare, studenter, och individer som söker ett energitillskott. Med sitt aggressiva marknadsföringsstrategi har Monster etablerat sig som en ledande aktör på den globala energidrycksmarknaden, och sponsrar ett brett utbud av sportevenemang, musikfestivaler och idrottspersonligheter.


Kontaktinformation

🌐 www.monster.seKategorier

Tjänster | Jobbsökande, B2B och Outsourcing