Moank

12 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 8.4 för Moank kommer från 12 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Moank:

TrustPilot (12)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Moank är en enkel och smidig bank med bra kommunikation och kundservice, vilket ger en positiv upplevelse för många kunder (80%). Dock kan långsam överföring och handläggningstid vara frustrerande för vissa (63%). De erbjuder lägre ränta och flexibilitet med krediter, men vissa kunder är missnöjda med förändringar i avbetalningstider utan förklaringar (20%). Sammantaget ger Moank ett gott intryck med en tillfredsställelse på 80%.

Produkt

“Smidigt”

“Bra och lätt att använda”

“smidig lösning”

“Enkelt, smidigt och lägsta räntan”

“undvika butiker”

👍 86   👎 6

Moank är en enkel och smidig bank som erbjuder snabb hantering av lån och krediter, med en positiv inställning till att höja räntan. Trots att de saknar fastränte konton och detaljerad information om företaget, erbjuder de lägre ränta och flexibilitet med krediter, vilket gör dem till en attraktiv möjlighet för de som fyller kraven för lån. (80%)

Leverans

“Smidigt”

“Snabb handläggning av ärendet”

“Mycket smidig process”

“Bra bemötande och bra information och snabb hantering”

“undvika butiker”

👍 50   👎 19

Moank har en enkel och smidig process för att öppna och avsluta konto, samt för att ansöka om lån och krediter. Vid uttag kommer pengarna snabbt in på uttagskontot och det undviks räntetapp vid byte av bank. Banken är snabb att svara på låneansökningar och lösa lån och krediter. Dock finns det klagomål på långsam överföring och handläggningstid, vilket kan vara frustrerande för vissa kunder. (63%)

Kundtjänst

“Bra bemötande”

“Trevlig personal”

“Respektfullt trevligt bemötande”

“Mycket smidig process”

“Snabba svar och kort väntetid”

“mycket fint o tydligt”

“Bra bemötande och bra information och snabb hantering”

“krångligaste köpet”

“Bra bemötande och trevlig personal”

👍 159   👎 5

Kundservice hos Moank upplevs som mycket seriös och bra, med hög kundnöjdhet (75%). De erbjuder enkel och smidig affär samt detaljerad och mycket god service (80%). Personalen är trevlig, erbjuder lägre ränta för skötsamma kunder och är noga med kundens betalningsförmåga, vilket vittnar om deras professionalitet (85%). Dock finns det en del missnöje med förändringar i avbetalningstider utan förklaringar (20%). Överlag ger Moank ett positivt intryck med snabb återkoppling och bra bemötande.

Kommunikation

“Bra bemötande”

“Smidigt”

“smidig lösning”

“Respektfullt trevligt bemötande”

“Tydlig information”

“Mycket smidig process”

“Snabba svar och kort väntetid”

“Enkelt, smidigt och lägsta räntan”

“mycket fint o tydligt”

“Bra bemötande och bra information och snabb hantering”

“krångligaste köpet”

👍 97   👎 2

Moank har en god kommunikation med kunderna och är proaktiva när det gäller att följa räntor och snabbt agera vid förändringar i marknaden. De erbjuder en detaljerad och professionell service med korta beslutsvägar, vilket ökar effektiviteten. Tydligheten i deras kommunikation och det trevliga bemötandet uppskattas av många kunder. Dock finns det en del kunder som önskar mer förklaring kring vissa förändringar, och vissa upplever att banken är relativt okänd. (75%)

Webbplats

“Bra och lätt att använda”

“undvika butiker”

👍 4   👎 1

Moanks webbplats är enkel att använda och gör det smidigt att byta mellan banker, vilket uppskattas av många användare. En annan fördel är att det är en bra och proaktiv bank som erbjuder smidiga processer för att öppna och stänga konton. Dock har vissa användare upplevt att avbetalningstiden ändrades till 10 år utan förklaring, vilket kan vara en nackdel för vissa. Sammantaget får Moank en positiv bedömning med en 80% tillfredsställelse.

Returpolicy

“smidig lösning”

👍 2   👎 1

Moank har en fördelaktig bytespolicy som undviker räntetapp för kunder (100%). Det är enkelt att ändra avbetalningstiden vid extra insättningar (100%), och företaget erbjuder enkel lånansökan med låg ränta (100%). En nackdel är att information om eventuella kreditprövningar inte nämns i recensionerna (0%). Sammantaget verkar Moanks returpolicy vara fördelaktig för kunderna med få nackdelar (100%).


Om Moank

Moank är en svensk långivare som erbjuder lån upp till 600 000 kronor med en avbetalningstid på max 12 år. Med en rörlig ränta från 3,75% till 18,95% strävar Moank efter att erbjuda lån till vädigt bra villkor och anpassar alltid sina lån efter kundens behov. Företaget är en del av CMI Group, ett investmentbolag med över 500 anställda, och erbjuder även ekonomisk rådgivning för att hjälpa kunder att göra smartare val och förbättra sin ekonomiska situation. Genom att ansöka enkelt på deras hemsida och få besked redan en bankdag efter ansökan, erbjuder Moank lån med löptider mellan 1-12 år och en uppläggningsavgift på 395 kronor. Möjlighet till ränterabatt finns om lånet betalas tillbaka via arbetsgivaren. För att bli beviljad lån hos Moank krävs att man är minst 20 år gammal, folkbokförd i Sverige, samt har en inkomst på minst 150 000 kronor per år. Kontakta deras kundtjänst vid frågor eller behov av hjälp.


Kontaktinformation

Jakobsbergsgatan 13

111 44 Stockholm

Sverige

📧 info@moank.se

☎ 08-520 059 55

🌐 www.moank.seKategorier

Krediter & Lån | Lån