Kaffekuvertet

Alla recensioner

Kaffekuvertet

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Matkomfort

Matkomfort

0 recensioner

Om MatKomfort I Stockholm 2008 startade företaget MatKomfort för att hjälpa tusentals hushåll och hem att äta nyttigare,...

Logo Familyfood​

Familyfood​

0 recensioner

När man har jobb, familj och hemmet att sköta så vet man att det ofta är så att det inte finns tid till så mycket ...

Logo Ostogram

Ostogram

0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Chokladbudet

Chokladbudet

0 recensioner

Ofta under året kommer det situationer då man ska eller vill ge bort någon present till någon man tycker om. Det kan vara s...

Kaffekuvertet

Kaffe är en dryck som väldigt många miljoner människor i världen väljer att börja alla sina dagar med. Det har under väldigt många år redan varit populärt att dricka kaffe dagligen, och här uppe i Norden dricker vi väldigt stora mängder kaffe årligen. Eftersom det drick så mycket kaffe så har ju även folk och personer valt att experimenter och därför finns det väldigt många olika sorter, smaker och även företag som ebjuder kaffe. Kaffekuvertet är en nätbutik som säljer kaffe, de erbjuder kaffe direkt hem till brevlådan till sina kunder samt att de även har kaffe prenumerationer

Kan jag vara säker på att kaffet är färskt när det anländer hem i min brevlåda från Kaffekuvertet? Kommer jag att kunna avsluta min prenumeration när som helst, och hur ofta kommer jag att få hem kaffe? Läs och få höra vad andra personer har att säga om företaget genom att läsa deras recensioner och se deras erfarenheter. 

Mer om Kaffekuvertet
Kaffekuvertet är ett svenskt företag som erbjudit kaffe online under några års tid. Företaget har sitt kontor i Stockholm och deras produkter kan köpas direkt via deras hemsida, men det är även möjligt att via dem beställa genom att ringa dem på mobilen. Kaffekuvertet driver även en blogg som kan läsas inne via deras hemsida där de har valt att ta fram olika typer av artiklar som har med kaffe att göra. 

Företaget erbvjuder sina kunder antingen färdigmalt kaffe eller kaffe bönor, men de har även  i sitt sortiment presentkort som kan ges bort. 

Vad är det som Kaffekuvertet erbjuder?
Om en kund ska köpa ett presentkort eller en kaffeprenumeration så kommer kunden att kunna välja om hen vill få kaffe hem i brevlådan antingen i 3, 6 eller 12 månader och det är Postnord som levererar kaffe till kunderna. När det sker kaffe leveranser så sker det alltid under den sista veckan varje månad, och om det handlar om en prenumeration så kommer den automatiskt att gå ut. I vissa fall kan det vara så att paketet inte kan levereras direk till brevlådan och då levereras det till det närmaste ombudet. Eftersom det handlar om kaffe som är ett livsmedel är de inte möjligt att göra en retur och alltså skicka tillbaka någon produkt. Dock går det att göra en avbeställning på en order som just lagts, dock går det inte om ordern redan hunnit bli expedierad. Kaffekuvertet har en kundtjänst som kan nås via e-post, och om en kund ska ställa några frågor ska en komma ihåg att ange sitt ordernummer. 

Åsikter om Kaffekuvertet
Skulle du kunna säga att du fått kaffe direkt hem i brevlådan tack vare detta företaget? Om du har det, kan inte du då berätta om du tyckte att kaffet var värt sitt pris, om det smakade gott och om du tycker att det var praktiskt att få kaffe direkt hem i brevlådan. Berätta även gärna varför du tycker som du gör, och kom ihåg att det alltid är gratis att dela med sig via oss. 


Kaffetips.