8wines

Alla recensioner

8wines

100% Skulle handla här igen

Omdömen, klagomål och kundupplevelser Skriv en recension

Läs erfarenheter och recensioner från företag i Sverige. Ta reda på vilken den bästa nätbutiken är innan du gör din beställning. Tillsammans kan vi bestämma vilket företag som är bäst!

Alla recensioner (0)

  • Inga recensioner än!

    Hitta företag som du har erfarenhet av och skriv recensioner! Dina recensioner bidrar till en transparent marknad och förbättrar företagens tillförlitlighet..

Andra personer tittade också på

Logo Matkomfort

Matkomfort

0 recensioner

Om MatKomfort I Stockholm 2008 startade företaget MatKomfort för att hjälpa tusentals hushåll och hem att äta nyttigare,...

Logo Familyfood​

Familyfood​

0 recensioner

När man har jobb, familj och hemmet att sköta så vet man att det ofta är så att det inte finns tid till så mycket ...

Logo Ostogram

Ostogram

0 recensioner

E- handel och att shoppa på internet blir allt mer populärt för varje dag som går, och det är inte så konstigt hel...

Logo Chokladbudet

Chokladbudet

0 recensioner

Ofta under året kommer det situationer då man ska eller vill ge bort någon present till någon man tycker om. Det kan vara s...

8wines

Vin är en av de alkoholhaltiga drycker som är en stor favorit för många där ute. Dels för att man redan från rätt så ung ålder här i Europa ser att många vuxna människor dricker vin till maten, alla dagar i vecka till och med i länder såsom Italien. Vin kommer i många olika smaker, både söta och torra vilket gör att det troligtvis finns en vinsort för nästan alla. Om du är en person som tycker om att avnjuta ett eller några glas vin, hur brukar du då välja ditt vin? Brukar du gå in på den lokala butiken som säljer vin och plocka upp en slumpmässig flaska, eller går du och läser på alla lappar för att hitta det bästa vinet till middagen? Oberoende vilken typ av vindrickare du är har kanske företaget 8Wines något för dig, eftersom de erbjuder vin på nätet. 

Kan jag beställa vin till Sverige från 8Wines, hur kan jag med säkerhet fylla i att jag är myndig och är detta säkert? Börja med att läsa recensioner här på OmdömesStälle. 

Mer om 8Wines
8Wines är ett företag som är skapat av några vin-älskande personer som har en kärlek till italienska viner men har oberoende ett brett sortiment av olika typer av vin. Då företaget skapades var det mest som ett sidoprojekt där skaparna ville erbjuda nya vinsorter åt vänner och familj, åren gick och idag levererar de sina viner till länder runt om i hela Europa samt att de har vunnit guldmedaljer för deras vinsortiment. Alla viner som finns inne i sortimentet har fått en rakning från de personer som arbetar på företaget, men de har även fått en ranking från några av de bästa smaktestarna som finns i världen. 

Det som 8Wines erbjuder
Vinerna i nätbutiken är indelade i olika kategorier beroende på stil, typ, popularitet, land och så vidare. Direkt inne på sajten finns det även några flikar där kunderna direkt kan se vilka viner som finns med på topplistan utgående från betyg, en det går även att se vilka produkter som är helt nya för sortimentet samt de som för tillfället erbjuds till extra bra pris. Kunden kan lägga till vilka flaskor som helst i kundkorgen, det finns även färdigt ihopsatta paket som består av sex stycken flaskor. Leveransavgiften varierar beroende på hur många flaskor kunden önskar att köpa, två flaskor kostar till exempel 16€ medans tolv flaskor skulle kosta 19€. Väljer kunder inom Sverige att handla för 350€ eller mer behöver de inte betala någon avgift för frakten. Om det finns funderingar, då har 8Wines en kundtjänst som kan nås via e-post eller på telefon. 

Åsikter om 8Wines
Är du en vinälskare som beställt hem vin från detta företaget? Tycker du då att priserna stämmer överens med kvaliteten på vinet, tycker du att det är värt att beställa vin online och kommer du fortsätta beställa via dem eller inte? Lämna en recension där du besvarar dessa frågor och beskriver dina erfarenheter


Goda viner under 100kr.