MAMOI

15 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 3.8 för MAMOI kommer från 15 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för MAMOI:

TrustPilot (15)

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. MAMOIs webbsida är en pålitlig plats för att köpa vackra klänningar. (100%) Enkelt att navigera och hitta det man söker, men det kan vara lång leveranstid. (80%) Kunder är nöjda med produkterna men önskar snabbare leverans. (90%) Sammantaget en bra shoppingupplevelse för den som har tid att vänta. (85%)

“Det är ett pålitligt företag och klänningarna är vackra”

👍 1   👎 0

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Amanda Tseng - 8 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Det är ett pålitligt företag och klänningarna är vackra
  • Klänningarna är av god kvalitet och passar mig bra
  • Jag älskar deras vintagestil och kommer att köpa mer i framtiden