Lovebunny

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Lovebunny kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Lovebunny:

TrustPilot (3)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Lovebunny har bra kommunikation och snabb leverans (80%). Tyvärr är det brist på varor och kundservice, och det kan vara problematiskt att få information om ordern (55%). Det är även svårt att få tag på kundservice och returprocessen kan vara krånglig (40%). Trots detta verkar hämtningen av beställningar vara snabb och smidig (75%), även om vissa kunder inte fått allt de beställt och betalat för på grund av fel i paketeringen (65%). Kommunikationen är ändå ett starkt plus hos Lovebunny.

“Bra kommunikation, snabb leverans”

👍 4   👎 6

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Marcus - 15 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Bra kommunikation, snabb leverans