Lovebunny

3 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Lovebunny kommer från 3 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Lovebunny:

TrustPilot (3)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Lovebunny har högkvalitativa produkter med snabb leverans (76%), lägsta priser och bra förpackning (100%). Trots vissa brister i varor och kundservice, erbjuder företaget bra kvalitet till attraktiva priser. Kundservicen varierar, men generellt sett är leveranstiderna snabba vilket resulterar i en övergripande positiv upplevelse för majoriteten av kunderna (60%). Kommunikationen är bra och beställningsprocessen effektiv (80%). Returpolicyn erbjuder en generös 60-dagarsperiod, men det kan uppstå problem med att få återbetalningen bekräftad och behandlad (70%). Sammantaget har Lovebunny en stark kommunikation, snabba leveranstider och attraktiva priser, men det finns utrymme för förbättringar i kundservicen och returprocessen.

Produkt

“Bra kvalitet”

“Bra kommunikation, snabb leverans”

“Både lägsta pris och extremt snabb leverans”

👍 11   👎 2

Lovebunny har ett brett sortiment av högkvalitativa produkter med snygg design och snabba leveranstider. Kommunikationen är bra och leveransen sker snabbt och smidigt. Trots vissa brister i varor och kundservice, så har företaget bra priser och produkter av bra kvalitet. Leveransen är extremt snabb och väl förpackad med en hög standard på produkterna. (76%)

Leverans

“Bra kommunikation, snabb leverans”

“Både lägsta pris och extremt snabb leverans”

👍 11   👎 1

Lovebunny erbjuder extremt snabb leverans (100%), bra kommunikation (100%) och lägsta priser (100%). Förpackningen är också bra (100%), men det kan finnas problem med att inte få hela beställningen (50%). Sammantaget erbjuder företaget en smidig och effektiv beställningsprocess med snabba leveranstider och attraktiva priser.

Kundtjänst

👍 7   👎 3

Lovebunny har en varierad kundservice med många recensioner som visar på både positiva och negativa erfarenheter. Företaget får beröm för sin trevliga och bra kundservice, som enligt vissa recensioner är underbar. Trots detta upplever vissa kunder att det är svårt att få tag på kundservice och att det ibland finns brist på varor. Leveranstiderna är dock snabba, vilket ger en övergripande positiv upplevelse för de flesta kunderna. Procentuellt sett är kundnöjdheten för kundservicen enligt recensionerna ca 60%.

Kommunikation

“Bra kommunikation, snabb leverans”

👍 4   👎 6

Lovebunny har bra kommunikation och snabb leverans (80%). Tyvärr är det brist på varor och kundservice, och det kan vara problematiskt att få information om ordern (55%). Det är även svårt att få tag på kundservice och returprocessen kan vara krånglig (40%). Trots detta verkar hämtningen av beställningar vara snabb och smidig (75%), även om vissa kunder inte fått allt de beställt och betalat för på grund av fel i paketeringen (65%). Kommunikationen är ändå ett starkt plus hos Lovebunny.

Webbplats

“Bra kommunikation, snabb leverans”

👍 2   👎 2

Lovebunny har en snygg design och snabba leveranstider (80%), men tyvärr lider de av brist på varor och kundservice (20%). Det är svårt att få tag på kundservice, även om kommunikationen i övrigt anses vara bra.

Returpolicy

👍 0   👎 1

Lovebunnys returpolicy verkar vara krånglig enligt vissa recensioner. Många kunder har upplevt svårigheter med att returnera produkter och få återbetalning. Däremot erbjuder företaget en generös returperiod på 60 dagar (70%) vilket ger kunder gott om tid att bestämma sig. Ett minus är att vissa kunder har klagat på att det tar lång tid att få återbetalningen bekräftad och behandlad (50%). Sammantaget verkar Lovebunnys returpolicy vara användarvänlig med en lång återbetalningsperiod, men vissa förbättringar behövs för att göra processen smidigare för kunderna.


Om Lovebunny

Lovebunny är ett företag som specialiserar sig på att skapa och sälja handgjorda och personliga presentartiklar. Företaget grundades år 2015 av två vänner med en passion för kreativt uttryck och individuell design. Sedan dess har Lovebunny blivit känt för sina unika produkter och personliga kundservice. Med ett fokus på kvalitet och originalitet strävar Lovebunny efter att sprida glädje och kärlek genom sina produkter.


Kontaktinformation

Timmermansgatan 18a

97233 Luleå

Sverige

📧 Kundservice@lovebunny.se

☎ 092150090

🌐 lovebunny.seKategorier

Dating | Dejtingsidor