Loop Earplugs

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7 för Loop Earplugs kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Loop Earplugs:

Trustpilot

Erfarenheter med Kundtjänst Kundtjänst

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kundsupporten hos Loop Earplugs får kritik för att inte ge någon respons, vilket kan vara frustrerande för kunderna. Denna bristande kommunikation kan leda till missnöjda kunder och ett intryck av dålig kundservice. (0%)

“Lång leveranstid”

“Ingen respons från kundsupport”

“Snabb, effektiv, praktisk och generös”

👍 0   👎 1

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Isabelle - 4 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Lång leveranstid
  • Dålig spårning på paketet
  • Svårighet att spåra paketet
  • Ingen respons från kundsupport
  • Osäker leveransinformation på hemsidan

Eva Folkeson - 11 månader sedanTrustpilot 🔗

  • Snabb, effektiv, praktisk och generös