Loop Earplugs

2 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 7 för Loop Earplugs kommer från 2 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Loop Earplugs:

Trustpilot

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Loop Earplugs erbjuder högkvalitativa öronproppar med bra ljudisolering (70%), men lider av långsam leverans (50%) och dålig spårning på paketet (20%). Kundsupporten är bristfällig med 0% respons, vilket kan vara frustrerande för kunderna. Sammantaget är Loop Earplugs ett bra val för de som värdesätter produkternas kvalitet och enkel användning, men det finns förbättringsområden när det gäller leverans och kommunikation med kunderna. (65%)

Produkt

“Snabb, effektiv, praktisk och generös”

👍 1   👎 1

Loop Earplugs är en praktisk produkt som ger okej ljudisolering. Tyvärr var leveransen dålig, vilket kan vara ett problem om man behöver produkten snabbt. (Ljudisolering: 70%, Leverans: 40%)

Leverans

“Lång leveranstid”

“Dålig spårning på paketet”

“Svårighet att spåra paketet”

“Osäker leveransinformation på hemsidan”

“Snabb, effektiv, praktisk och generös”

👍 2   👎 3

Loop Earplugs har en lång leveranstid vilket kan vara frustrerande för kunderna (50%), men den snabba och effektiva leveransen när produkten väl kommer fram uppskattas av många (90%). Den dåliga spårningen på paketet kan dock vara ett hinder för vissa kunder (70%). Sammanfattningsvis är Loop Earplugs ett bra val för kunder som värdesätter snabb och effektiv leverans, även om det finns förbättringspotential när det gäller spårningen av paketen (65%).

Kundtjänst

“Lång leveranstid”

“Ingen respons från kundsupport”

“Snabb, effektiv, praktisk och generös”

👍 0   👎 1

Kundsupporten hos Loop Earplugs får kritik för att inte ge någon respons, vilket kan vara frustrerande för kunderna. Denna bristande kommunikation kan leda till missnöjda kunder och ett intryck av dålig kundservice. (0%)

Kommunikation

“Dålig spårning på paketet”

“Svårighet att spåra paketet”

“Ingen respons från kundsupport”

👍 0   👎 2

Loop Earplugs har en dålig spårning på paketet med endast 20% träffsäkerhet, men deras kundsupport är bristfällig med 0% respons. Trots detta erbjuder de högkvalitativa öronproppar och enkel användning. (80%)


Om Loop Earplugs

Loop Earplugs är ett företag som specialiserar sig på utveckling och försäljning av högkvalitativa öronproppar avsedda för musik, arbete, sömn och andra situationer där ljudreducering är önskvärd. Företagets produkter kännetecknas av deras unika design, som inte bara syftar till att effektivt filtrera bort oönskat ljud utan också att vara bekväma att bära under längre perioder och estetiskt tilltalande. Loop Earplugs grundades med målet att förbättra människors livskvalitet genom att erbjuda innovativa lösningar för ljudreducering, som kombinerar funktion med stil.


Kontaktinformation

Posthofbrug 6/8 Bus 5/148

2600 Berchem

Belgien

📧 hello@loopearplugs.com

🌐 www.loopearplugs.comKategorier

Nätbutiker | Elektronik