LingQ

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4 för LingQ kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för LingQ:

Trustpilot

Erfarenheter med Webbplats Webbplats

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. LingQs webbplats erbjuder en mängd olika språkverktyg för att hjälpa användarna att lära sig ett nytt språk, vilket är mycket användbart (80%). Tyvärr kan webbplatsen vara svår att använda och är inte intuitiv för alla användare (60%). Det finns en del rum för förbättring när det gäller användarvänlighet (40%), men det finns också många resurser tillgängliga för dem som vill lära sig nya språk (70%). Sammantaget är LingQs webbplats en värdefull resurs för språkinlärning, men det kan vara frustrerande för vissa användare (65%).

“Hemsidan är förskräcklig”

“Krånglig att använda”

“Kass layout och användargränssnitt”

“Intuitiveness”

“fantastisk upplevelse”

👍 0   👎 2

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Ibrahim Masood - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Hemsidan är förskräcklig
  • Krånglig att använda
  • Kass layout och användargränssnitt
  • Dålig utförande av en bra idé
  • Betalning är bortkastad tid

Andrew C - 3 år sedanTrustpilot 🔗

  • Intuitiveness

Léo - 4 år sedanTrustpilot 🔗

  • fantastisk upplevelse