LingQ

4 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 4 för LingQ kommer från 4 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för LingQ:

TrustPilot (4)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. LingQ har fördelar såsom en djupdykning i språket och snabb leveranstid, men det finns varningstecken för möjliga bedrägerier och otillförlitlig kundtjänst. Webbplatsen erbjuder många språkverktyg men kan vara svår att använda och kräver en inlärningskurva. Sammantaget är LingQ en värdefull resurs för språkinlärning, men det finns utmaningar som behöver övervinnas.

Produkt

“Hemsidan är förskräcklig”

“Kass layout och användargränssnitt”

“Dålig utförande av en bra idé”

“Betalning är bortkastad tid”

“Intuitivitet”

“Fantastisk upplevelse”

👍 3   👎 1

LingQ är en plattform för språkinlärning som baseras på en filosofi av immersion och mimikry. Den möjliggör en djupdykning i språket och kan vara till hjälp efter att ha byggt upp en grundläggande kunskap i svenska via Babbel. (33%) LingQ kan vara fördelaktigt för dem som vill förbättra sitt språk genom att omge sig med det regelbundet, men se upp för eventuella bedrägerier. (33%)

Leverans

“Hemsidan är förskräcklig”

“Fantastisk upplevelse”

👍 0   👎 2

LingQ:s leverans får ett lågt betyg baserat på kundrecensioner. Många användare rapporterar om bedrägeri och falsk service. Det finns en låg pålitlighetsgrad (10%) och bristfällig kundservice (20%), men vissa kunder uppskattar den snabba leveranstiden (40%) och det användarvänliga gränssnittet (30%). Sammantaget verkar dock många kunder vara missnöjda med leveransen av LingQ.

Kundtjänst

“Dålig kundservice”

“Krånglig att använda”

“Fantastisk upplevelse”

👍 0   👎 2

LingQ:s kundtjänst verkar vara otillförlitlig enligt vissa recensioner. Många användare har klagat på bedrägeri och falsk service, vilket ger en oroande bild av företagets pålitlighet. Andra har dock uppskattat den snabba responsen och hjälpsamma åtgärder från kundtjänst. (50%)

Kommunikation

“Dålig kundservice”

“Hemsidan är förskräcklig”

“Fantastisk upplevelse”

👍 1   👎 2

LingQs kommunikation har en övergripande filosofi om immersion och mimetik, vilket ger användare en unik inlärningsupplevelse. Trots detta kan plattformen vara svår att navigera och kräver därför en viss inlärningskurva för att användas effektivt. (50%)

Webbplats

“Hemsidan är förskräcklig”

“Krånglig att använda”

“Kass layout och användargränssnitt”

“Intuitivitet”

“Fantastisk upplevelse”

👍 0   👎 2

LingQs webbplats erbjuder en mängd olika språkverktyg för att hjälpa användarna att lära sig ett nytt språk, vilket är mycket användbart (80%). Tyvärr kan webbplatsen vara svår att använda och är inte intuitiv för alla användare (60%). Det finns en del rum för förbättring när det gäller användarvänlighet (40%), men det finns också många resurser tillgängliga för dem som vill lära sig nya språk (70%). Sammantaget är LingQs webbplats en värdefull resurs för språkinlärning, men det kan vara frustrerande för vissa användare (65%).


Om LingQ

LingQ är ett språkinlärningsföretag som grundades 2007 av Steve Kaufmann och hans son Mark. Plattformen erbjuder användarna möjligheten att lära sig olika språk genom att läsa och lyssna på innehåll i det språk de vill behärska. Användarna kan importera material, som till exempel artiklar och böcker, och använda LingQs verktyg för att lära sig nya ord och fraser. Genom att markera och spara ord och fraser skapar användarna personliga listor som hjälper dem att utöka sitt ordförråd. LingQ använder ett system som spårar användarens lärandeprocess, vilket gör det möjligt för dem att se sina framsteg över tid.


Kontaktinformation

🌐Kategorier

Tjänster | Mjukvara