Lilla Napoli

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Lilla Napoli kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Lilla Napoli:

TrustPilot (10)

Erfarenheter med Leverans Leverans

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Lilla Napoli har generellt sett snabba och effektiva leveranser med välpackade varor av bra kvalitet. Kundservicen är snabb och hjälpsam vid eventuella problem med leveransen. En del kunder har upplevt att vissa varor saknats i leveransen eller att förpackningen varit bristfällig, men företaget har varit snabbt på att åtgärda dessa fel. Bra kvalitet på produkterna och möjlighet till smidiga leveranser gör Lilla Napoli till ett pålitligt alternativ för matinköp online.

“Snabb service”

“Grymt ställe!”

“Snabbleverens”

“Bra produkter”

“Snabb leverans”

“Bra service”

“Fantastiska unika varor! Snabb leverans!”

“Snabb leverans och bra kvalitet”

👍 110   👎 7

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Carl-Anton Thiel - 11 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Snabb service

Mattias T - 11 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Grymt ställe!

Magnus Björkegren - 11 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Snabbleverens

Simonarson - 13 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Bra produkter
  • Bra service
  • Snabb leverans

Esteban - 19 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Bra service

Robin - 19 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Fantastiska unika varor! Snabb leverans!

Martin - 24 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Snabb leverans och bra kvalitet