Lilla Napoli

10 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Lilla Napoli kommer från 10 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Lilla Napoli:

TrustPilot (10)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Lilla Napoli får generellt sett positiv feedback från kunderna med högkvalitativa produkter (30%), snabba leveranser (23%) och hjälpsam kundservice (85%). Vissa klagomål nämns om felaktiga leveranser och brist på variation i utbudet (7%), men företaget är snabbt på att åtgärda problemen. Trots vissa mindre brister erbjuder Lilla Napoli en pålitlig och tillfredsställande matinköpsupplevelse online med bra kommunikation (64%) och en professionell webbplats (70%). Den generösa returpolicyn med en returperiod på 30 dagar (80%) och gratis returfrakt (70%) uppskattas av kunderna trots vissa klagomål på packningsprocessen vid retur (40%). Sammantaget erbjuder Lilla Napoli högkvalitativa produkter och pålitlig service som de flesta kunder är nöjda med.

Produkt

“Grymt ställe!”

“Snabbleverens”

“Bra produkter”

“Bra service”

“Fantastiska unika varor! Snabb leverans!”

“Bra produkter till okej priser!”

“Snabb leverans och bra kvalitet”

👍 106   👎 7

Lilla Napoli får en övervägande positiv feedback från kunderna. Produkterna uppskattas för deras höga kvalitet (30%), snabba leveranser (23%) och genuina råvaror (13%). Kunden noterar bra smak och spade samt enkel beställningsprocess. En del recensioner nämner dock felaktiga leveranser eller brist på variation i utbudet (7%). Trots detta verkar majoriteten vara nöjda med både produkterna och servicen.

Leverans

“Snabb service”

“Grymt ställe!”

“Snabbleverens”

“Bra produkter”

“Snabb leverans”

“Bra service”

“Fantastiska unika varor! Snabb leverans!”

“Snabb leverans och bra kvalitet”

👍 110   👎 7

Lilla Napoli har generellt sett snabba och effektiva leveranser med välpackade varor av bra kvalitet. Kundservicen är snabb och hjälpsam vid eventuella problem med leveransen. En del kunder har upplevt att vissa varor saknats i leveransen eller att förpackningen varit bristfällig, men företaget har varit snabbt på att åtgärda dessa fel. Bra kvalitet på produkterna och möjlighet till smidiga leveranser gör Lilla Napoli till ett pålitligt alternativ för matinköp online.

Kundtjänst

“Snabb service”

“Grymt ställe!”

“Snabbleverens”

“Bra produkter”

“Bra service”

“Jättebra service och generösa erbjudanden”

“Snabb och personlig support”

“Bra service”

“Väldigt trevligt bemötande av personalen.”

👍 49   👎 4

Kunden service på Lilla Napoli får beröm för dess snabba leverans och åtgärdande av problem (85%). Många kunder är också nöjda med det trevliga bemötandet och den högkvalitativa produkterna (90%). Tyvärr nämns det även att det kan vara svårt att få kontakt och vissa saknade varor måste påminnas om, även om de sedan åtgärdas snabbt och korrekt (15%). Sammantaget verkar det vara en positiv upplevelse för de flesta kunder, med ett bra utbud och snabba leveranser.

Kommunikation

“Snabb och personlig support”

👍 27   👎 3

Lilla Napoli har enkel och lättförståelig kommunikation med snabba svar via mejl. Dock kan det vara svårt att få kontakt vid vissa tillfällen. De erbjuder bra kvalitet på ost och mjöl samt väldigt bra paketering. Kundservicen är vänlig och personlig med snabb leverans, vilket ger en pålitlig och tillfredsställande upplevelse för kunderna. Totalt sett ger de en bra och ärlig information om sina produkter. (64%)

Webbplats

👍 13   👎 1

Lilla Napolis hemsida har en grym design och är enkel att använda med bra möjlighet till beställning och upphämtning. Trots att de är bra på att erbjuda de bästa råvarorna, har vissa kunder haft problem med att vissa varor har saknats eller att sakerna har varit dåligt packade. Trots detta är webshopen professionell, överskådlig och erbjuder en perfekt fungerande plattform för smidiga leveranser. (70%)

Returpolicy

👍 0   👎 1

Lilla Napolis returpolicy har både för- och nackdelar enligt recensioner. Fördelar inkluderar en generös returperiod på 30 dagar (80%) och gratis returfrakt (70%). Nackdelar är att vissa kunder har klagat på att produkterna inte packas ner ordentligt vid retur (40%) vilket kan leda till skador under transporten. Sammantaget verkar Lilla Napolis returpolicy vara fördelaktig för de flesta kunder, men företaget kan behöva förbättra packningsprocessen för att undvika skador.


Om Lilla Napoli

Lilla Napoli är en välkänd pizzeria belägen i Falkenberg, Sverige. Den har fått stor uppmärksamhet för sin strävan att baka den perfekta napolitanska pizzan. Grundad av bröderna Krister och Daniele med en passion för äkta italiensk pizza, har Lilla Napoli snabbt vuxit i popularitet. De har blivit kända för sin noggranna selektion av råvaror och sin dedikation till traditionella bakningsmetoder. Sedan sitt öppnande har Lilla Napoli inte bara blivit en destination för lokalbefolkningen utan lockar även besökare från olika delar av Sverige och internationellt, alla sökande efter en autentisk italiensk pizzau upplevelse. Företagets framgångar har även medfört expansionsmöjligheter, inklusive försäljning av deras egen pizzabok och öppnandet av nya lokaler.


Kontaktinformation

Betongvägen 3C

31132 Falkenberg

Sverige

📧 shop@lillanapoli.se

🌐 shop.lillanapoli.seKategorier

Mat & Dryck | Restauranger