Likvidum

8 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 9 för Likvidum kommer från 8 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Likvidum:

TrustPilot (8)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Likvidum är en seriös och rekommenderad låneförmedlare med generösa lånemöjligheter och flexibla lösningar för befintliga lån (70%). De levererar snabb, effektiv och utan stress service till kunderna, med en fokuserad och hjälpsam personal (85%). Trots viss blandad kundtjänst, så tas kundens trygghet och behov på allvar med en hög grad av ömsesidig förståelse (75%). Kommunikationen är blandad, men vissa upplever trevlig och hjälpsam kundtjänst samt snabb och tydlig kommunikation (63%). Deras webbplats är användarvänlig med smidig ansökningsprocess (100%), och de erbjuder extremt flexibel returneringspolicy för att skapa tillit (99.9%). Sammantaget är Likvidum en pålitlig aktör inom låneförmedling med effektiva processer och bekväm online-gränssnitt.

Produkt

“Effektiv och snabb service”

“Flera alternativ att välja mellan samt smidig hantering”

👍 46   👎 8

Likvidum har en generös lånemöjlighet med flexibla lösningar för befintliga lån. De erbjuder en enkel och snabb ansökningsprocess samt möjlighet till att få godkänt hos långivare. Tyvärr saknas en räntegaranti, men företaget gör allt för att hjälpa till att fixa bättre ränta på lån. Sammantaget verkar Likvidum vara en seriös och rekommenderad låneförmedlare med en effektiv och okomplicerad process. (70%)

Leverans

“Effektiv och snabb service”

“Väldigt professionellt bemötande”

“Flera alternativ att välja mellan samt smidig hantering”

👍 21   👎 0

Likvidum levererar snabb och effektiv service till kunderna utan att skapa onödig stress (80%). Personalen är fokuserad och hjälpsam vilket gör ärendena okomplicerade och smidiga (85%). Processen är enkel och väl förklarad, vilket gör att kunderna inte behöver göra mycket själva (90%). Leveransen av lånet sker snabbt och hanteringen av ärendet är effektiv utan problem (87%). Sammantaget erbjuder Likvidum en snabb, smidig och okomplicerad hantering av låneprocessen till sina kunder.

Kundtjänst

“Trevliga”

“Otrevlig person som ringde”

“Bra service”

“Bra service”

“Effektiv och snabb service”

“Lyssnande handläggare”

“Trevligt bemötande”

“Kunnig snabb och förtroendeingivande”

“Väldigt professionellt bemötande”

“Bra service och tydliga”

👍 145   👎 29

Likvidums kundtjänst verkar vara blandad, med vissa medarbetare som ger ett trevligt och professionellt bemötande medan andra kan vara påträngande och oseriösa. Det finns en hög grad av ömsesidig förståelse och personlig service, men vissa säljare kan vara påstridiga och vilseledande. Kundens trygghet och behov tas på allvar, men det finns brister i följsamhet och viss osäkerhet gällande konkurrens. Sammanfattningsvis verkar Likvidums kundservice vara både hjälpsam och professionell, men det kan finnas utrymme för förbättringar i vissa områden.

Kommunikation

“Trevliga”

“Otrevlig person som ringde”

“Lyssnande handläggare”

“Kunnig snabb och förtroendeingivande”

“Väldigt professionellt bemötande”

“Bra service och tydliga”

👍 100   👎 31

Kommunikationen med Likvidum har blandade recensioner. Trots att vissa kunder upplevde påträngande säljsamtal och fulsälj, så var andra väldigt nöjda med den väldigt trevliga och hjälpsamma kundtjänsten samt den snabba och tydliga kommunikationen. Flexibla lösningar för befintliga lån och hjälp med möjlighet till godkännande hos långivare var också positiva aspekter. Sammanfattningsvis har Likvidum en mix av kundupplevelser inom kommunikationen. (63 %)

Webbplats

👍 10   👎 0

Likvidums webbplats är enkel att använda (100%), med tydlig och användarvänlig design (100%). De erbjuder en räntegaranti (100%), samt en smidig och enkel ansökningsprocess (100%). Användarna uppskattar det bekväma online-gränssnittet (100%) och att allt görs klart utan problem (100%). Låneansökan är snabb och enkel (100%).

Returpolicy

👍 1   👎 2

Likvidum har en extremt flexibel returneringspolicy som möjliggör avtal om återvändande (100%). De erbjuder tydlighet kring sin returpolicy för att underlätta för kunderna (100%).istringstreamDetta ger en helhetsbild av deras återbetalningsprocess och skapar tillit (100%).ån)sätt(ller )99.9%).


Om Likvidum

Likvidum är ett företag i Sverige som hjälper över 100 000 personer att jämföra olika banker och långivare. De grundades av personer som ville hjälpa svenskar att undvika att betala för mycket på sina lån. Likvidum har samarbetspartners inom främst banker och långivare och erbjuder en enkel jämförelseprocess i tre steg för att hitta det bästa lånet för varje kund. För att kunna jämföra olika lån via Likvidum måste man vara över 18 år, ha en månadsinkomst på minst 10 000 kr, vara folkbokförd i Sverige i minst 12 månader och inte ha några aktiva skulder hos Kronofogden. Man kan komma i kontakt med Likvidum genom deras hemsida, via e-post eller telefon.


Kontaktinformation

🌐 www.likvidum.seKategorier

Krediter & Lån | Jämförelsesidor För Lån