LED MegaStore

12 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för LED MegaStore kommer från 12 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för LED MegaStore:

TrustPilot (12)

Erfarenheter med Kommunikation Kommunikation

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kommunikationen från LED MegaStore är överlag snabb och effektiv, med enkel beställning och hjälpsamma svar på frågor över telefon eller via mail (95%). Personalen är kunnig och trevlig, och produkterna är av bra kvalitet till rimliga priser (90%). Trots att leveransen kunde ha varit bättre, kommer den ändå inom utlovad tid och allt står som lovat i produktinformationen (85%). Kundsupporten är snabb och korrekt, även om vissa kunder saknade notiser om leveransen (80%). Sammantaget erbjuder LED MegaStore en bra kommunikation och service, vilket resulterar i nöjda kunder och bra produktkvalitet.

“Mycket bra service hittills”

“bra bemötande av kund mottagningen”

“bra info”

“Produkten var av hög kvalitet”

👍 39   👎 2

Sammanfattade recensioner

Vi använder AI för att omvandla varje recension till en tydlig och kortfattad sammanfattning. Dessa sammanfattningar är kronologiskt ordnade så att du enkelt kan läsa de senaste användaråsikterna och erfarenheterna. Nedan hittar du dessa översikter, så att du snabbt kan se vad andra användare tycker är viktigt.

Stefan T - 8 veckor sedan Trustpilot 🔗

  • Mycket bra service hittills

Lars Ekström - 3 månader sedan Trustpilot 🔗

  • bra bemötande av kund mottagningen
  • bra info
  • bra leverans tid

Thomas - 3 månader sedan Trustpilot 🔗

  • Produkten var av hög kvalitet