LED MegaStore

12 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för LED MegaStore kommer från 12 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för LED MegaStore:

TrustPilot (12)

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. LED MegaStore erbjuder hög kvalitet på produkter till bra pris (92%) med snabb och effektiv leverans (80%). Kundservicen är utmärkt med snabba svar och kunnig personal (98%). Kommunikationen är effektiv och services inriktad på kundens nöjdhet (95%). Webbplatsen är lättillgänglig och enkel att använda (80%), även om mer information om leveranstider kan vara önskvärt. Returpolicyn är generös och kundservicen snabb vid eventuella problem (70%). Sammantaget erbjuder LED MegaStore en pålitlig och professionell service som nöjda kunder rekommenderar.

Produkt

“Bra butik”

“Bra sortiment”

“Helt nöjd med köpet”

“Snabb åtgärd vid trasig vara”

“Produkten var av hög kvalitet”

“Bra priser”

“Nöjd”

“Nöjd med produkten. Liten men kraftfull växtbelysning.”

“Grow.flwire 150 W”

“Mycket bra montering av LED-listen i husbilen”

👍 92   👎 0

Kunderna är nöjda med produkten och servicen från LED MegaStore, med snabb och enkel beställning och leverans. Deras produkter är av hög kvalitet och motsvarar förväntningarna, till ett bra pris. Kunder uppskattar den snabba och effektiva servicen samt det breda sortimentet. LED MegaStore erbjuder även snabb respons och hjälpsam support vid eventuella problem, vilket gör kunderna helt nöjda med sitt köp. (92%)

Leverans

“Snabb leverans”

“Snabb åtgärd vid trasig vara”

“Snabb leverans”

“Snabb leverans”

“bra bemötande av kund mottagningen”

“bra leverans tid”

“Produkten var av hög kvalitet”

“Bra priser”

“Mycket bra montering av LED-listen i husbilen”

👍 102   👎 4

Led MegaStore erbjuder en snabb och effektiv leverans med bra kvalitet på produkterna (80%). Kundtjänsten är hjälpsam och hanterar eventuella problem snabbt (85%). Priserna är låga och produkterna levereras inom utlovad tid (90%).dock kan leveransen förbättras för att ge ännu bättre service (70%). Sammantaget är det en bra upplevelse att handla från LED MegaStore med smidiga beställningar och snabba leveranser.

Kundtjänst

“Trevlig och professionell personal”

“Bra butik”

“Mycket bra service hittills”

“Helt nöjd med köpet”

“Bra service”

“bra bemötande av kund mottagningen”

“Produkten var av hög kvalitet”

“Mycket bra montering av LED-listen i husbilen”

👍 74   👎 1

LED MegaStore har en utmärkt kundservice med snabba svar, effektiv hantering av problem och snabb leverans (98%). Personalen är kunnig, hjälpsam och trevlig vilket ger en bra köpupplevelse (96%). Priserna är konkurrenskraftiga och produkterna av hög kvalitet (95%). Reklamationer och felaktiga leveranser åtgärdas snabbt och smidigt (97%). Sammantaget ger LED MegaStore en pålitlig och professionell service som rekommenderas för alla kunder (99%).

Kommunikation

“Mycket bra service hittills”

“bra bemötande av kund mottagningen”

“bra info”

“Produkten var av hög kvalitet”

👍 39   👎 2

Kommunikationen från LED MegaStore är överlag snabb och effektiv, med enkel beställning och hjälpsamma svar på frågor över telefon eller via mail (95%). Personalen är kunnig och trevlig, och produkterna är av bra kvalitet till rimliga priser (90%). Trots att leveransen kunde ha varit bättre, kommer den ändå inom utlovad tid och allt står som lovat i produktinformationen (85%). Kundsupporten är snabb och korrekt, även om vissa kunder saknade notiser om leveransen (80%). Sammantaget erbjuder LED MegaStore en bra kommunikation och service, vilket resulterar i nöjda kunder och bra produktkvalitet.

Webbplats

“Mycket bra montering av LED-listen i husbilen”

👍 8   👎 0

LED MegaStore har en enkel och lättillgänglig webbplats med bra produktinfo (80%) och enkel beställningsprocess (90%). Det är också lätt att hitta rätt produkt (85%) och webbplatsen är lättnavigerad (95%). Kunderna har uppskattat den bra monteringen av LED-listen i husbilen (100%). En nackdel kan vara att det inte nämns någon specifik information om leveranstider eller kundsupport.

Returpolicy

👍 11   👎 1

LED MegaStore har en generös returpolicy och kundtjänsten är extremt snabb när det gäller att lösa eventuella problem med trasiga produkter. Flexibiliteten vid produktbyte och problemfri reklamation av defekta varor gör det enkelt att handla med förtroende. Leveransen kan dock förbättras och vissa kunder har upplevt att det varit problematiskt. Sammantaget är LED MegaStore känd för sin bra support och generösa garanti vilket gör att många kunder planerar att handla där igen. (70%)


Om LED MegaStore

LED MegaStore är en ledande leverantör av LED-belysning och tillbehör i Sverige. Företaget har en lång historia av att erbjuda högkvalitativa produkter till konkurrenskraftiga priser. Med ett brett utbud av produkter och en passion för energieffektivitet, strävar LED MegaStore efter att hjälpa kunder att minska sin energiförbrukning och spara pengar samtidigt som de skapar en ljusare och mer miljövänlig framtid.


Kontaktinformation

Plogvägen 10

467 30 Grästorp

Sverige

📧 shop@ledmegastore.se

☎ 031-301 18 89

🌐 ledmegastore.seKategorier

Nätbutiker | Elektronik | Inredning