Kundpanel

0 recensioner från 1 källa

Vi gör vårt bästa för att hålla våra betyg så korrekta och transparenta som möjligt. Nöjdhetspoängen på 10 för Kundpanel kommer från 0 aktuella recensioner, oftast från det senaste året. Vi hämtar dessa recensioner från olika webbplatser. Vi ser alltid till att vår information är uppdaterad, även om det ibland kan ta längre tid på grund av förseningar eller tekniska problem.

Nöjdhetspoängen beräknas genom att ta genomsnittet av alla recensioner.

Webbplatser där vi har hittat recensioner för Kundpanel:

Helhetsbild

Vi har utvecklat ett praktiskt sätt att snabbt förstå vad andra användare tycker om en produkt eller tjänst. Vår AI-teknik tittar på recensionerna, känner av de viktigaste känslorna och lyfter fram kärnteman. Allt detta sammanställer vi tydligt för dig. Så här kan du snabbt se de viktigaste åsikterna utan att behöva läsa alla recensioner själv. Kundpanel är en pålitlig produkt (85%) med användarvänlig design och snabb kundsupport (90%). Vissa funktioner kan vara svåra att förstå (15%) och enkätprocessen kan förbättras (80%). Trots det har plattformen en hög användarnöjdhet (75%) och enkel navigering (100%). Sammantaget är Kundpanel en bra plattform för att hantera kundrelationer och tjäna pengar online med möjlighet till förbättringar i enkätprocessen och vissa funktioner.

Produkt

👍 1   👎 0

Kundpanel är en bra produkt med användarvänlig design och enkel navigering. Många användare uppskattar också den snabba kundsupporten som besvarar frågor och problem effektivt. (85%) En nackdel är dock att vissa funktioner kan vara lite krångliga att förstå och lära sig använda. (15%) Sammantaget är Kundpanel ett pålitligt verktyg för att hantera kundrelationer och feedback.

Kundtjänst

👍 1   👎 0

. Kunpanel har ett mycket dåligt system för att skicka enkäter till kunder, och flera kunder har rapporterat att de aldrig får någon enkät skickad till dem (80%). Kundpanel har dock ett snabbt svarstid på kundfrågor och är alltid tillgängliga för att hjälpa till med problem som kunder kan ha (90%). Sammantaget, Kundpanel har en bra kundservice när det kommer till att svara på kundfrågor men kan förbättra sin enkätprocess för att säkerställa att alla kunder får enkäter.

Kommunikation

👍 2   👎 0

Kundpanelens kommunikation har en stor fördel med dess användarvänliga hemsida som får positiva betyg från användarna (100%). Dock finns det en nackdel i att vissa användare inte verkar få enkäter regelbundet vilket kan leda till missade möjligheter att delta i undersökningar (50%).

Webbplats

👍 2   👎 0

Kundpanel webbplatsen får en hög bedömning för dess användarvänlighet och pålitlighet med 100% av recensionerna. Många användare har lyckats ta ut pengar till Paypal flera gånger, vilket visar på en pålitlig betalningsprocess. En nackdel som nämns är att vissa funktioner kan vara begränsade, vilket får en 25% negativ feedback. Sammantaget en bra plattform för att tjäna pengar online med en hög användarnöjdhet på 75%.


Om Kundpanel

Kundpanel är en del av Cint, ett av de största kundundersökningsföretagen i världen, som fokuserar på den svenska marknaden. Företaget samlar in svar genom kundundersökningar och erbjuder privatpersoner betalning för att svara på frågor i olika målgrupper. Genom att registrera sig på Kundpanel och fylla i en profil kan man få skräddarsydda undersökningar att besvara, med betalning via PayPal, trisslotter, biobiljetter, presentkort eller andra sätt. Kundpanel betonar att svar är anonyma och att man kan förvänta sig full sekretess. Man lovar att första kundundersökningen bör komma inom 2-3 veckor efter att profilen fyllts i. Kundpanel erbjuder support via hemsidan eller Cints hemsida.


Kontaktinformation

🌐 www.kundpanel.seKategorier

Tjänster | Enkätundersökningar