OmdömesStälle

  Recensioner Zensum

  Om Zensum

  Under 2013 i Stockholm grundades Zensum med visionen att förändra privatpersoners ekonomiska beteende. Sedan att företaget startade har de hjälp över 200 000 kunder att se över sina lån och få en bättre ekonomi. Idag har företaget över 100 anställda och har kontor i både Uppsala och Stockholm. Företaget är aktivt i Sverige, Norge och planerar även inom kort att bli aktiva i Finland.

  Vad erbjuder Zensum?

  Oavsett om du ska samla dina befintliga lån och krediter eller behöver ett nytt lån kan det vara det bra att jämföra olika lån från olika långivare. Du kan få hjälp av en personlig handläggare som hjälper dig att se över din ekonomiska situation och försöker hitta vilket lån som passar dig bäst, även efter att jämförelsen är gjord kan du kontakta din handläggare om du har några funderingar eller frågor. Hos Zensum kan du ansöka om lån mellan 5 000 kr upp till 500 000 kr. Om du skulle vilja ta ett lån via Zensum måste du uppfylla vissa lånekrav, du måsta vara minst 18 år gammal och måste ha varit folkbokförd i Sverige i minst ett år. Du måste ha en årsinkomst på minst 120 000 kr och även ha en fast inkomst från pension, arbete eller något liknande. Sist men inte minst måste du även vara skuldfri från kronofogden i minst 6 månader tillbaka. Om du uppfyller alla lånekrav och bestämmer dig för att ansöka om ett lån kommer själva ansökan endast att ta några minuter, efter att din ansökan är klar och inskickad kommer Zensum att ta in en offert åt dig från de långivare de samarbetar med. Efter det kommer du att få ett svar från dem och de kommer även att hjälpa dig skräddarsy det bästa erbjudandet. Räntan på Zensums lån är rörlig och kommer att sättas individuellt beroende på dina ekonomiska förutsättningar. Efter att du blivit beviljat ett lån hos Zensum och signerat skuldebrevet kommer banken att betala ut pengarna till ditt konto och även alternativt hjälpa dig att lösa gamla lån, detta kommer i de vanligaste fall att ta 2 till 3 arbetsdagar. Zensum erbjuder fri amorteringsrätt vilket betyder att du kan betala extra tillbaka på ditt lån om du känner för det.

  Zensum samarbetar med upp till 20 långivare och alla deras samarbetspartners står under Finansinspektionens tillsyn, vill du ha mer information om detta kan du göra det på företagets hemsida.

  Kontakta Zensum

  Zensum strävar såklart alltid efter att ha nöjda kunder, har du ett klagomål eller är missnöjd över något ska du genast kontakta företagets klagomålsansvarige på telefon eller via mejl, du kan även skicka ett fysiskt brev till dem. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd efter svaret du fick av den klagomålsansvarige kan du vända dig till Allmänna Reklamationsnämnden och få ditt ärende prövat.

  Har du lånat pengar via Zensum?

  Har du någon gång tagit ett lån via Zensum? Skriv då en egen recension och berätta då hur processen gick till och om du är nöjd med detta företaget.

  Lär dig mer om lån, ränta och amorteringar.

  Zensum
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Zensum

  Din recension

  FAQ

  Är Zensum ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Zensum. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Zensum?

  Zensum är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån, Hemsidor för jämförelse av lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Zensums webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.