OmdömesStälle

  Recensioner Vivus

  Vivus är låneförmedlarna som erbjuder både vänlig och professionell kundservice och du får lånebesked genast. Att låna pengar via Vivus är både tryggt och säkert, företaget är ansvarfulla och efter att du fått din ansökan godkänd får du pengarna endast 30 minuter senare, dom tider som är under företagets öppettider. Välkommen till företaget Vivus – som kommer att vara din kreditlina i vardagen.

  Information om Vivus

  Företaget Vivus är ett samarbete med Creditsafe och de är även medlem i 4Finance Group. Förtegets kontor ligger i Hammarby i Stockholm och verksamheten är registrerat Konsumentkreditinstitut och de står även under Finansinspektionens tillsyn. Företagets kunder har varit väldigt nöjda med de lån som de har tagit via dem och inne på Vivus hemsida kan du även läsa recensioner om dem som deras kunder har skrivit. Vad är fördelarna med att ta ett lån via Vivus? Jo du kommer att ha fyll kontroll över ditt lån hela tiden, och du slipper alltid och se alla detaljer om din kredit inne på din profil. Vid behov kan du även ansöka om att utöka kreditbeloppet vid behov. En annan fördel är att Vivus är en otroligt säker kreditgivare, och de är verksamma i 15 olika länder och de har över 10 000 000 utgivna krediter.

  Video från Vivus.

  Vad erbjuder Vivus?

  Om du tycker att det låter intressant att ta ett lån via Vivus ska du såklart göra det om du behöver det. Att ansöka om ett lån kommer att gå fort och det handlar endast om 4 enkla steg. Det första steget är att du ska gå in på hemsidan och välja ett lån som passar dig och din livssituation, du ska välja beloppet och hur lång återbetalningstid du skulle vilja ha. Det andra steget är att du ska registrera dig på hemsidan, då ska du ange din personliga information och skapa en profil. Det tredje steget är att du ska vänta på svaret på din ansökan, det kommer du att få inom kort under företagets öppettider. Det fjärde och sista steget är att di får pengarna in på ditt konto när din ansökan har blivit godkänd. Du kan låna pengar upp till 15 000 kr och du behöver inte någon som helst säkerhet för lånet.

  Det finns några grundkrav för att få ansöka om ett lån via Vivus, det är: du måste vara minst 18 år gammal, ha ett svenskt mobilnummer, personnummer och kontonummer och du måste även genomgå en helt vanlig kreditprövning.

  Reklamationer, tips och synpunkter om Vivus

  Om du har några frågor eller funderingar behöver du inte tveka utan det är bara att höra av dig till företaget, du kan komma i kontakt med dem via e-post eller på telefon men om du har vägarna förbi kan du även svänga in via deras kontor som ligger i Stockholm. Om du vill lämna in en reklamation ska du göra det genast när du känner att något är fel så att Vivus kan hjälpa dig med det.

  Skriv gärna en egen recension om företaget om du har tagit ett smidigt lån via dem.


  Vivus
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Vivus

  Din recension

  FAQ

  Är Vivus ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Vivus. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Vivus?

  Vivus är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Vivuss webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.