OmdömesStälle

  Recensioner Moank

  Vill du köpa en ny bil? Betala av lånet på bostaden? Åka på en drömresa? Eller kanske något helt annat som du verkligen vill men inte riktigt har kapitalet. Känn dig inte hopplös, det finns nämligen en lösning på dina problem, Moank. Här får du låna upp till 600 000 kronor med en avbetalnings tid på max 12 år med rörlig ränta från 3,75% till 18,95%.

  Information om företaget

  Moank är en svensk långivare som med innovation och ny teknik erbjuder lån till väldigt bra villkor. Moank anpassar alltid sina lån efter kunden för du ska kunna få den bästa räntan och de bästa villkoren. Dem försöker alltid hitta nya lösningar som inte finns på marknaden för att dem alltid ska kunna förbättra sig och ligga steget före deras konkurrenter. Moank har som mål att göra det lätt att förstå ekonomi så processen kan bli så smidig som möjlig. Moank är även en del av CMI Group som är ett investmentbolag som äger och utvecklar små- och medelstora bolag. Dem äger företag inom flera branscher och har sammanlagt över 500 anställda.

  Budget med Moank och Brandmän

  Vad erbjuder Moank

  Moank erbjuder person anpassade lån eftersom dem vet att allas ekonomiska situationer ser annorlunda ut. Oavsett vad vill göra med pengarna som till exempel sänka månadskostnader på befintliga lån eller delbetalningar, köpa ny bil, eller renovera hemmet så kommer Moank att hjälpa dig. Dem erbjuder även ekonomisk rådgivning så att du kan göra smartare val och snabbt förändra din ekonomiska situation. Dem hjälper till med att lära dig hur du ska skapa en budget, se över dina lån, lära dig om ekonomisk buffert och att odla din kreditvärdighet.

  Hos Moank kan du låna från 25 000 kronor till 600 000 kronor med rörliga ränta mellan 3,75% - 18,95%. Att ta ett lån hos Moank kostar 395 kronor i uppläggningsavgift och det kostar 0 kronor i aviavgift. Deras löptider är mellan 1-12 år. För att ta ett lån ansöker du om det enkelt på deras hemsida genom att fylla i dina personuppgifter, ekonomiuppgifter och bankuppgifter, sedan görs en kreditupplysning hos UC och skulle någon information behövas kan Moank ringa till dig för att komplettera. Du får dit besked redan en bankdag efter du har gjort din ansökan. Du kan även få lite ränterabatt om du väljer att betala tillbaka lånet via din arbetsgivare. Då dras räntan och amorteringen på din lön så du själv slipper hålla koll på betalningar.

  Tips och kontakt

  För att få låna hos Moank måste du ha fyllt 20, vara folkbokförd i Sverige, inte ha någon skuld hos kronofogden de senaste 12 månaderna, inte ha flera än 2 betalningsanmärkningar och en inkomst på minst 150 000 kronor/år. Har du några frågor eller behöver hjälp kan kontakta deras kundtjänst. Kundtjänsten går att nå via epost med ett telefon samtal på vardagar klockan 09:00 – 17:00. Lite tips att tänka på innan du bestämmer dig för att ta ett lån är att aldrig låna mer pengar än du behöver, eftersom det kostar att låna pengar så blir det bara onödiga pengar. Alltid läsa lånevillkoren, där kan det stå viktig information som kan vara till din fördel. Till sist gör en budget, att ha koll på sina utgifter och inkomster underlättar verkligen vardagen och du kommer få mer pengar över till annat.

  Lämna gärna en recension om du har varit kund hos Moank tidigare. Alla recensioner är välkomna.

  Moank
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och därefter gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Moank

  Din recension

  FAQ

  Är Moank ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Moank. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Moank?

  Moank är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lånkategorin, mer specifikt inom Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Om du fick ett positivt intryck av recensionerna kan du fortsätta till Moanks webbplats för att göra din beställning. Om inte, klicka här för att fortsätta söka efter företag.