OmdömesStalle

  Recensioner Likvidum

  När man har bestämt sig för att ta ett lån kan det vara svårt att veta vart man ska vänta sig, det finns så många olika alternativ både när det kommer till fysiska banker men även långivare online. Återbetalningstiden varierar, hur stort lån man har möjlighet att ta och även räntorna kan variera en hel del. En sak man kan göra är såklart att ringa runt, prata med olika banker och långivare och sedan bestämma sig utgående från det, men man behöver inte göra så om man inte vill. Eftersom det finns företag och hemsidor där man kan gå in och på några minuter jämföra olika lån och krediter, och sedan välja det lån man tror skulle passa bäst för en själv. En hemsida som man kan jämföra olika lån i Sverige är Likvidum.

  Genom att läsa andra personers recensioner kan man få svar på olika frågor som tex: hur ska man använda sig av tjänsten? Är det gratis att använda tjänsten? Hur många olika erbjudanden kommer jag att kunna få och hur ska jag göra om jag har någon betalningsanmärkning?

  Mer information om Likvidum

  Likvidum är ett företaget som är lanserat och grundat i Sverige och sedan företagets start har de hjälp över 100 000 personer att jämföra olika banker och långivare. De som grundade företaget ville göra det eftersom de vet att många svenskar betalar alldeles för mycket på sina lån, i onödan. Likvidum har ett flertal med samarbetspartner i Sverige och de allra flesta av dem är banker eller långivare.

  Räntesänkarna: HUR MYCKET LÅN HAR DU??????????

  Vad erbjuder Likvidum sina kunder?

  Att jämföra olika lån är en process som går igenom 3 olika steg hos Likvidum. Det börjar med att man gå in på företagets hemsida för att sedan göra en ansökan. I ansökan ska man välja hur mycket pengar man skulle vilja låna, vad man tänker använda pengarna till och även lite annan ekonomisk information. Att göra själva ansökan tar ungefär 2 minuter. Det andra steget är att företaget kommer att återkomma till dig och då kommer du att få olika erbjudanden från olika långivare. Det tredje och sista steget är att du ska välja det lånet som du tror kommer passa dig och din livssituation allra bäst och efter det signera lånet med ditt BankID. Grundkraven för att få jämföra olika lån via Likvidum är att man måste vara över 18 år gammal, ha en månadsinkomst på åtminstone 10 000 kr, man ska vara folkbokförd i Sverige sedan 12 månader bakåt samt att man inte ska ha några aktiva skulder hos Kronofogden.

  Hur kan man komma i kontakt med Likvidum?

  Om man undrar över något kan man börja med att gå in på företagets hemsida för att läsa igenom all information och alla villkor som finns där. Hittar man inte svaret på sin fråga, eller om man ändå vill komma i kontakt med företagets kundtjänst kan man göra det antingen via e-post eller via telefon.

  Har du jämfört olika lån och långivare via Likvidum? Om du har det kan du gärna skriva en egen recension om företaget.


  Tips inför lån.

  Likvidum
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Likvidum

  Din recension

  FAQ

  Är Likvidum ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Likvidum. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Likvidum?

  Likvidum är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån, Jämförelsehemsidor för Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Likvidum gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.