OmdömesStalle

  Recensioner Lendo

  Om Lendo

  Lendo lanserades år 2007 med den ursprungliga idén att förmedla bolån men övergick sedan till privatlån alldeles innan lansering, idag är företaget en av Sveriges ledande låneförmedlare. 2012 startade Lendo i Norge, 2015 i Finland och sedan 2018 i Danmark. Lendo samarbetar med seriösa långivare och alla Lendos partners står under Finansinspektionens tillsyn.

  Tjänster som Lendo erbjuder

  Via Lendo kan du ansöka om privatlån, billån, blancolån eller samla alla dina smålån och krediter. Lendo samarbetar med 35 långivare så att du ska kunna jämföra de olika räntorna och du kan ta lån mellan 5 000 upp till 600 000kr. Hos Lendo kan du få en sammanställning av alla de olika långivarna och sedan välja en som passar dig och din ekonomiska situation. Långivarna kommer att ge olika villkor till olika kunder eftersom de flesta banker tillämpar individuell räntesättning som är uttagen utgående från dina ekonomiska förutsättningar. Att ansöka om ett lån via Lendo är helt kostnadsfritt och när du ansöker via dem kommer du att bedömas av långivaren på exakt samma sätt som om du hade ansökt om lånet direkt vid en bank eller kreditinstitutet. Om du tar ett lån kommer det heller inte att tillkomma några extra kostnader eller räntepåslag. Om det låter intressant att ansöka om ett lån via Lendo är det några saker du måste kolla först, du måste vara minst 18 år gammal, vara skriven i Sverige i minst ett år, ha en inkomst, inneha en årlig inkomst på minst 100 000kr och vara skuldfri från kronofogden i minst 6 månader. Om det skulle vara så att du har någon betalningsanmärkning kan du söka lån på upp till 150 000kr med några förutsatta krav, men det är bankerna och långivarna som bedömer vilka kunder som beviljas lån så Lendo kan inte påverka den situationen.

  Lendo kan inte på förhand säga hur länge det kommer ta för dig att få pengarna för lånet eftersom det kan variera mellan de olika bankerna. Men du kommer att få dina pengar efter att du antingen mottagit ett skuldebrev via posten som du sedan ska skriva under och skicka tillbaka, eller så kommer du att få gå till en bank och skriva under avtal eller så kommer du att få skriva under avtalet online med ditt BankID. När du ansöker om ett lån via Lendo kan du själv välja hur lång du vill att återbetalningstiden ska vara, från 1 år upp till 15. Känner du att du har möjligheten att förtidslösa lånet eller betala in extra mycket är det fullt möjligt, bara att at kontakt med låneinstitutet eller banken så kommer de att hjälpa dig med det.

  Kontakta Lendo

  Om du har några frågor, vill rapportera ett problem eller hjälpa Lendo med förslag kan du ta och kontakta dem via telefon eller på e-post. Du kommer att få ett svar inom 24 timmar under vanliga arbetstider. Om du tagit ett lån men känner att du ångrar dig måste du så snabbt som möjligt kontakta banken och säga att du vill utnyttja din ångerrätt.

  Vad tycker du?

  Har du tagit ett lån via Lendo, berätta då dina egna åsikter i en recension.

  Kolla in denna video från Sveriges största jämförelsetjänst för lån.

  Lendo
  Omdömen, klagomål och kundupplevelser (0)

  10
  100% Skulle handla här igen!
  Beställning
  rating
  10
  Tjänst
  rating
  10
  Prissättning
  rating
  10
  Leverans
  rating
  10

  Alla recensioner

  Affiliate redovisning: Det här inlägget innehåller en anknuten länk, vilket innebär att när du klickar på Visa och sedan gör ett köp kan vi få en provision som hjälper till med att driva webbplatsen.

  Skriv din egen recension om Lendo

  Din recension

  FAQ

  Är Lendo ett pålitligt företag?

  Just nu finns det en kundrecension om Lendo. I genomsnitt fick de ett stjärnbetyg på 10/10, med 100% av recenserare som indikerar att de skulle köpa från varumärket igen.

  Hurdana tjänster eller produkter erbjuder Lendo?

  Lendo är huvudsakligen aktivt i Krediter & Lån kategorin, mer specifikt inom Lån, Jämförelsehemsidor för Lån. Jag har läst alla recensioner, vad nu?

  Fick du ett positivt intryck från recensionerna?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lendo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.